Nu numarul conteaza, ci felul caloriilor pe care le consumi!

Nu numarul conteaza, ci felul caloriilor pe care le consumi!

0
dieta (http://4.bp.blogspot.com)

http-3-bp_-blogspot-com_

Picture 1 of 2

Chiar daca majoritatea femeilor isi doresc sa scape de kilogramele de dupa nastere, dieta pe baza numarului de calorii presupune o mare atentie asupra felului acestora.

Cu toate ca este cea mai eficienta si sigura metoda de slabire dupa nastere, dieta pe baza numarului de calorii presupune un pic de atentie din partea mamicilor.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Numarul necesar de calorii al unei persoane care face miscare poate ajunge si la 2300 de calorii. Insa, caloriile din peste sau din carnea de pui, preparata cu mare atentie in bucataria proprie nu presupun acelasi lucru cu caloriile dintr-o conserva de peste sau dintr-un hamburger de pui preparat la un restaurant tip fast-food. Dintr-o data devin mai nesanatoase si nu fac altceva decat sa va retina din procesul de slabire, dereglandu-va astfel metabolismul si creand dependenta.

De aceea, este indicat sa consumati alimente cat mai sanatoase, bogate proteic si preparate cu multa atentie in bucatariile proprii. Incercati sa inlocuiti mezelurile cu carnea de pui, carnea tocata cu carnea in stare pura, sandwich-ul de la fast food cu puiul grill preparat intr-un restaurant care incerca sa respecte retetele traditionale si sanatoase.

Foto: http://4.bp.blogspot.com / http://3.bp.blogspot.com

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu