Tocana olteneasca

Tocana olteneasca

tocana

SONY DSC

Picture 1 of 1

Tocana olteneasca reprezinta varianta perfecta pentru alimentatia bebelusului tau cu varsta de un anisor.

Ingrediente:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  • 500g carne de pasare,
  • 2 ardei grasi,
  • 6 cartofi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 5 tulpini de praz,
  • 3 rosii,
  • 1 ardei iute,
  • sare.

Preparare:

Carnea se taie in bucati mici si se pune la calit, pana se rumeneste usor, dupa care se adauga rosiile curatate si tocate marunt. Se lasa aproximativ 10 minute pentru a da in cateva clocote dupa care se pune o ceasca de apa. Intre timp se curata cartofii si ardeii, se toaca marunt si se adauga peste compozitie. Se potriveste de sare si se mai lasa pe foc o jumatate de ora. Cand este gata, se ia de pe foc, se presara marar si patrunjel.

Sursa: www.locuridinromania.ro

Foto: http://adihadean.ro

 




Articole similare

0

0

Fara comentarii

Lasa un comentariu