Nutribon, dulcele sanatos si natural

Nutribon, dulcele sanatos si natural

0

Bunatatile cu care ne rasfata natura reprezinta cel mai adesea o sursa importanta de sanatate frecvent neglijata. Consumul zilnic in cantitati adecvate de fructe si legume, poate reprezenta un beneficiu de necontestat in prevenirea sau ameliorarea simptomelor unor afectiuni cronice.

foto-ambalaj-alune

Picture 1 of 5

Batonul Nutribon este un produs realizat dupa o reteta originala si protejata, recomandata de Prof. Univ. Dr. Nicolae Hancu, Presedintele Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Membru de Onoare al Academiei Romane.

Produsele Nutribon
Gama de produse Nutribon cuprinde batoane pe baza de fructe, in trei sortimente: nuci, alune si migdale, ce au in compozitie un cocktail antioxidant si hranitor de prune, fructe de padure si nucifere, si batoanele Yoli, produse concepute special pentru copii.

“Din gradina Nutribon”, reprezinta un amestec de fructe, seminte si nuci, ce se completeaza armonios atat prin savoare, cat si prin beneficiile incontestabile pe care le au asupra starii generale de sanatate.

Batonul Nutribon este suficient de mic pentru a incapea discret in orice buzunar si reprezinta alternativa ideala pentru cei care doresc sa consume o gustare sanatoasa, hipocalorica, ce ofera o incredibila senzatie de satietate. Ingredientele simple, minim procesate, ce se regasesc in Piramida Alimentatiei Sanatoase, fac din Nutribon un aliment functional, perfect echilibrat nutritional.

“O privire atenta asupra calitatilor ingredientelor specifice ale Nutribon, ne spune ca putem discuta intr-adevar despre un aliment complex, cu multiple beneficii pentru fiecare dintre noi. Batonul Nutribon reprezinta alternativa sanatoasa pentru gustarea dintre mesele principale, datorita compozitiei extrem de echilibrate, alcatuita doar din ingrediente naturale, fara conservanti si zahar adaugat, dar si a continutului energetic redus (aproximativ 100 kcal/baton), calculat astfel incat sa acopere in mod optim necesarul pentru o gustare sau pentru un desert”. Nicolae Hancu, Presedintele Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Info companie
Nutribon este o companie 100% romaneasca, avand unitati de productie in Judetul Alba, Valea Tarnavelor. Atributele definitorii ale marcii Nutribon sunt: simplitate, adevar, calitate, perseverenta. Produsele sunt disponibile in marile lanturi de farmacii, magazinele naturiste, drogherii, distributie presa, benzinarii dar si pe www.nutribon.ro