Olga Gudynn International Gradinita

[imagebrowser id=332]OGIS este o institutie de invatamant prescolar, primar si gimnazial, infiintata in anul 2001, acreditata national si international, ce gazduieste un numar de peste 600 de copii de diferite nationalitati, cu varste cuprinse intre 2 si 15 ani si 140 de angajati.

Mesajul Directorului

Parerea mea despre educatie este una idealista, educatia este arta de a-i face pe oameni sa fie mai buni, mai entuziasti si mai fericiti. Imi doresc ce isi doresc toti parintii pentru copiii lor si ceea ce isi doresc copiii pentru ei insisi, sa fie fericiti, sanatosi sa simta ca scoala este locul unde sunt acceptati, intelesi si respectati, iar pregatirea lor emotionala, fizica si cognitiva sa le asigure succesul in orice sistem educational si in viata.

Olga Gudynn International School

Alegerea unei gradinite si ulterior a unei scoli este o decizie importanta pentru parinti si ne bucuram sa fim considerati o varianta de succes pentru copilul dumneavoastra.

Olga Gudynn International School si-a deschis portile in anul 2001 pentru un numar de 45 de copii; astazi, a ajuns sa gazduiasca in cele 5 locatii aflate in zone rezidentiale din Bucuresti si Pipera- Voluntari, un numar de peste 600 de elevi de diferite nationalitati si peste 140 de angajati.

OGIS se bucura de acreditarea nationala a MECTS. Suntem prima scoala ISA din Romania si cea de-a doua scoala membra CEESA (Central and Eastern European Schools Association). Scoala noastra a fost acceptata in cea mai prestigioasa organizatie de recunoastere a scolilor internationale din Europa, European Council of International Schools, cu sediul in Marea Britanie.

Pe masura ce veti afla mai multe despre OGIS, va invitam sa va ganditi daca va vedeti ca parteneri in aceasta comunitate. Iata raspunsul la cateva intrebari care v-ar putea interesa:

De ce Olga Gudynn International School?

Comunitatea OGIS

Ne bucuram de o atmosfera familiala, prietenoasa si calda, ce se datoreaza  pasiunii cadrelor didactice dedicate si profesioniste, copiilor fericiti si parintilor care ne sunt mereu aproape.

Pentru a dezvolta sentimentul de apartenenta la comunitatea Olga Gudynn, copiii poarta cu mandrie uniforma scolara zilnic.

Rezultate academice si dezvoltare multilaterala

Elevii nostri sunt bine pregatiti, creativi, curajosi si siguri pe fortele proprii. Olga Gudynn International School este alegerea potrivita pentru familiile  care isi doresc un sistem educational ce dezvolta mintea si spiritul copiilor, folosind metode de lucru care sporesc motivatia intrinseca pentru ca fiecare copil sa-si atinga potentialul maxi in functie de ritmul propriu si de aptitudinile personale.

Concursuri scolare

Elevii nostri participa in fiecare an atat la concursurile nationale si locale precum Arhimede, Smart, Evaluare in educatie, Cangurul, cat si la simpozioane si proiecte nationale si internationale – COMENIUS, UNESCO in urma carora ne mandrim cu olimpici pe tara si rezultate de exceptie.

Continuitate

OGIS ofera copiilor continuitate de la gradinita  si pana la gimnaziu, finalizand cu un program de consiliere personala pentru a-i ajuta in alegerea corecta a liceului. Copiii au avantajul de a-si continua studiile in acelasi mediu sigur si prietenos alaturi de colegii lor, facand fata foarte usor tranzitiei din ciclul prescolar catre ciclul primar si mai tarziu catre gimnaziu, clasa a V-a fiind considerata o provocare atat pentru elevi, cat si pentru parinti.

Programul zilnic in OGIS:

Program A: 8.00 – 13.00

Ciclul Primar – pilon national

Program A: 8.30 – 14.00

Program B:

 • 8.30 – 16.00 (Luni si Joi)
 • 8.30 – 17.00 (Marti si Miercuri)
 • 8.30 – 15.00 (Vineri)

Program B: 8.00 – 17.00

Ciclul Gimnazial – pilon national

Program B:

 • 8.30 – 16.00 (Luni si Joi)
 • 8.30 – 17.00 (Marti si Miercuri)
 • 8.30 – 15.00 (Vineri)

Facilitati:

 • Cantina proprie care respecta principiile unei alimentatii sanatoase
 • Transport asigurat de 14 bus-uri proprii
 • Spatii dedicate activitatilor in aer liber: teren de baschet, bazin de inot propriu, sala de sport, locuri de joaca
 • Calculatoare in fiecare sala de clasa
 • Supraveghere video
 • Table interactive pentru grupele pregatitoare, ciclul primar si gimnazial
 • Dozatoare cu apa plata la indemana copiilor
 • Cabinet de consiliere scolara, cabinet medical
 • ICT Lab dotat cu o retea de 20 laptopuri
 • Atelier de arta

Gradinita Olga Gudynn

Gradinita gazduieste copii de diferite nationalitati, cu varste cuprinse intre 2 ani si jumatate si 6 ani. Gradinitele noastre sunt un taram de basm, unde copiii vin cu placere, se simt in siguranta, iubiti, unde invata lucruri interesante intr-un mediu calm si relaxant, propriile experiente fiind baza dezvoltarii personale.

Activitati extrascolare

Activitatile extrascolare se desfasoara atat in programul de dimineata cat si dupa-amiaza.Gradinita noastra ofera o paleta bogata de activitati extrascolare: excursii, drumetii, vizite tematice, evenimente caritabile, ecologice, organizate in functie de tema fiecarei luni. Aceste activitati ii ajuta pe copii sa inteleaga mai bine lumea in care traiesc.

Cluburi

Copiii participa la diferite cluburi organizate de profesori specializati si cadre didactice cu aptitudini deosebite in anumite domenii.

Exemple de cluburi organizate in gradinitele noastre: clubul de dans, arte, muzica, limba germana, teatru, clubul micilor savanti, micilor bucatari, micilor ecologisti si clubul de marionete.

Activitatile desfasurate la cluburi vin in sprijinul temelor studiate in programul de dimineata, punandu-se accent pe interdisciplinaritate si consolidarea cunostintelor.

SCOALA SI GIMNAZIUL OLGA GUDYNN

Scoala primara si gimnaziul Olga Gudynn ofera un invatamant de calitate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, fiind o continuare fireasca a gradinitelor noastre. Copiii sunt incurajati sa lucreze si sa invete impreuna, intr-un mediu pozitiv si prietenos.

Datorita programului de consiliere personala din scoala precum si legaturii stranse dintre invatatori, profesori si parinti, copiii sunt indrumati catre aria curriculara pentru care manifesta o inclinatie deosebita, participand in scoala la cercuri de matematica, limba romana si limba engleza adresate olimpicilor.

Elevii nostri sunt indrumati catre activitatile desfasurate in departamentul de arta, stiinte si comunicare, dobandind astfel abilitati necesare pentru orice cariera de succes.

Burse de studiu

Scoala noastra sprijina elevii cu rezultate academice deosebite, precum si elevii talentati care obtin performante in diferite domenii. Bursele de studiu acordate se adreseaza atat elevilor din cadrul scolii cat si celor din alte institutii.

OGIS acorda anual:

 • 2 burse de studiu pentru ciclul gimnazial;
 • o bursa de studiu pentru ciclul primar
 • o bursa de studiu pentru ciclul prescolar

Profesorii nostri folosesc metode si tehnici  moderne si interactive de predare-evaluare (tabla inteligenta, videoproiectorul, truse de experimente etc.) ajutand fiecare copil sa-si atinga potentialul maxim.

Investim in calitate

Promisiunea pe care ne-am facut-o este de a investi in permanenta in imbunatatirea si cresterea standardelor si a resurselor, pentru a ramane o scoala de elita. OGIS se bucura de recunoastere la nivel national si international, iar acest lucru se reflecta in calitatea sistemului educational si a metodelor moderne de predare, care plaseaza elevul in centrul actului educational.

Pregatiti sa conducem

OGIS ofera elevilor instrumentele si forta de a inainta cu incredere in viitor. Scoala noastra este dedicata pregatirii academice, sociale, emotionale si spirituale a fiecarui elev.

“Invata-l pe copil drumul pe care ar trebui sa-l urmeze, si, atunci cand va fi mare, nu se va abate de la acesta.” ~ Director Adjunct – Catalina Ionescu

Copiii, parintii si scoala

Parteneriatul dintre parinti si comunitatea scolara joaca un rol fundamental in experienta de viata a copiilor.

Parents-Teachers Association

PTA a fost creata din dorinta OGIS de a implica activ parintii in viata scolii. Acest parteneriat intre scoala si parinti este foarte activ, concretizandu-se in organizarea de evenimente caritabile si ecologice.

Evenimente anuale:

 • Maraton in padurea Baneasa
 • Parents-Teachers Barbeque
 • Carnaval de Halloween
 • Grandparents’ Day
 • Christmas Fair
 • Easter Bazaar
 • Talent Show
 • Scoala parintilor

Scoala de vara

Scoala de vara incepe in data de 1 iulie si se finalizeaza cu un carnaval pe 31 august .

Copiii au prilejul de a-si petrece vacanta de vara intr-un mod cat mai placut, de a se distra zilnic participand la diferite activitati:

 • Lectii de inot – bazin de inot propriu
 • Club de pictura
 • Club de limba engleza
 • Club de limba germana
 • Concursuri: karaoke, dans, sah, desene pe asfalt
 • Club de baschet
 • Vizite tematice si excursii

Copiii pornesc intr-o “Calatorie in jurul lumii”, experimentand in fiecare saptamana o noua tema, isi fac prieteni noi si invata lucruri interesante.

Contact:

 • Gradinita Cotroceni-Pasteur: Str. Louis Pasteur, Nr. 51, Bucuresti, Romania
 • Tel: 021.410.42.14
 • www.olgagudynn.ro

[geo_mashup_map]

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Categorii Populare