Omega 3 te ajuta sa slabesti

Omega 3 te ajuta sa slabesti

pisica si pestele din acvariu (www.images.paraorkut.com)

pisica si pestele din acvariu (www.images.paraorkut.com)Nu de putine ori o sarcina intarzie sa mai apara ca urmare a unei greutati mai mari decat indicele normal. Asa ca, medicii iti vor da cateva indicatii referitoare la inceperea unei diete avand rolul de a micsora greutatea corpului.

Un remediu eficient in acest domeniu este consumul de Omega 3. Potrivit cercetatorilo, consumul de Omega 3 ajuta la diminuarea masei corporale. Cu toate acestea, nu de putine ori alimentele au un continut crescut de Omega 6, care conduce de cele mai multe ori la cresterea in greutate.

Asa ca, daca va doriti sa pierdeti din greutate sau daca medicul v-a recomandat o astfel de dieta incercati sa introduceti in alimentatie cat mai mult Omega 3. In paralel, va trebui sa incercati sa efectuati zilnic un set de exercitii fizice, avand rolul de diminuare a grasimilor. In acest fel, va veti simti mai bine, veti avea functiile sangvine mult mai bine reglate.

Totodata, acest tip de acizi grasi ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange si la reducerea poftei de mancare. In acest fel, nu veti mai fi predispusa catre diabet sau ingrasare peste limitele normale. De aceea, in ultima perioada tot mai multi nutritionisti recomanda asocierea dietelor cu acizii grasi Omega 3, ce se regaseste cel mai adesea in uleiul de peste.

Cu toate acestea, nu va trebui sa excludeti din alimentatie acizii grasi Omega 6 de frica ingrasarii. Fiecare are un rol esential pentru dezvoltarea si buna functionare a organismului, insa nu va trebui sa facem exces.

Acizii grasi Omega 3 se regasesc in uleiul de peste, dar si in pestele oceanic, de genul macroului, heringului sau somnului. Omega 6 este continut de uleiul de floarea soarelui.

 

Articole similare