Poluarea si influenta acesteia asupra sanatatii bebelusului

Poluarea si influenta acesteia asupra sanatatii bebelusului

0
la plimbare cu bebelusul (www.arhivafoto.ro)

la plimbare cu bebelusul (www.arhivafoto.ro)Chiar daca mediul poluant ne inconjoara peste tot, de cele mai multe ori in timpul verii acesta devine extrem de nociv atat pentru sanatatea noastra, cat mai ales pentru sanatatea bebelusilor. De aceea, in tot acest timp va trebui sa incercam sa invatam sa ii protejam cat mai bine in asa fel incat sa nu sufere in fata unor astfel de deficiente ale mediului.

Fiind pozitionati in carucior, bebelusii se afla la o distanta destul de toxica de tevile de esapament ale masinilor. De asemenea, plamanii bebelusilor sunt mult mai sensibili decat cei ai adultilor, fiind intr—continua dezvoltare. De aceea, este indicat sa incercati sa ii plimbati in locuri mai putin aglomerate cu masini.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De asemenea, nu putem nega nici faptul ca poluarea determina tusea, guturaiul, infectiile ORL, astmul sau chiar anumite afectiuni dermatologice.

De aceea, iata cateva sfaturi:

  • Nu iesiti cu copilul din casa atunci cand traficul masinilor este foarte aglomerat;
  • Ezitati sa plimbati copilul numai cu caruciorul. De preferat ar fi sa il purtati in port bebe sau intr-un carucior mai inalt ori landou;
  • Nu fumati cand mergeti cu masina;
  • Faceti pauze destul de dese atunci cand plecati cu bebelusul in afara localitatii cu masina;
  • Nu fumati in interiorul casei;
  • Aerisiti incaperea cat mai des.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu