Papusa care trebuie alaptata

Papusa care trebuie alaptata

0
bebe gloton (www3.pic-upload.de)

bebe gloton (www3.pic-upload.de)Inovatiile din ultima perioada au adus cele mai traznite idei printre producatorii de jucarii. Si uite asa a aparut papusa care trebuie alaptata.

Papusa care trebuie alaptata a fost creata de o firma producatoare din Spania, insa ideea alaptarii a provocat controverse atat printre specialisti, cat si printre parinti.

Potrivit cercetatorilor, nu este nimic in neregula sa se creeze o papusa care trebuie hranita intrucat in acest fel copiii vor deveni din ce in ce mai responsabili cu cei din jur. Insa, de aici si pana la ideea de alaptare este o cale destul de lunga.

Papusa este livrata impreuna cu un sutien pe care fetitele care a cumparat-o si-l pun. Senzorii papusii sunt destul de sensibili la cei ai sutienului, in asa fel incat gura papusii se deschide ori de cate ori aceasta atinge sutienul, producand un zgomot aproape identic cu al unui bebelus care este alaptat la san de catre mama sa.

Papusa mancacioasa sau Bebe Gloton costa 44 de Euro si se comercializeaza pentru moment in Spania, urmand ca ea sa fie livrata in scurt timp si in Statele Unite ale Americii la un pret putin mai ridicat, de 59 de dolari.

Papusa incepe sa planga, insa alaptatul o poate calma. De aici si pana la reactiile in contradictoriu ale parintilor nu mai este decat un singur pas. Dupa parerea multora, papusa care trebuie alaptata creaza o maturizare prea timpurie a copiilor. In loc sa fie atrasi de jocuri cat mai creative, vesele, fetitele creaza o adevarata dependenta din alaptarea bebelusului. Potrivit specialistilor, unii copii pot traversa o adevarata trauma datorata unei astfel de experiente.

Exista si pareri contrarii, unii parinti fiind de acord cu folosul unei astfel de jucarii. In acest fel, spun ei, copiii vor cunoaste inca de timpuriu adevarul despre viata si vor fi pregatite pentru mai tarziu atunci cand vor deveni mame. Intr-un cuvant, in acest mod se dezvolta simtul matern.