Andreea Esca si-a dus copiii pe Disney Dream

Andreea Esca si-a dus copiii pe Disney Dream

0
andreea esca cu familia (http://4.bp.blogspot.com)

andreea esca cu familia (http://4.bp.blogspot.com)Andreea Esca le-a pregatit copiilor sai o adevarata aventura in lumea Disney. Vedeta PRO TV i-a dus pe Alexia si Aris, cei doi copii ai sai in vacanta pe un vas de croaziera desprins parca din lumea Disney, acolo unde puteau fi intr-un mod destul de real alaturi de personajele cele mai indragite.

Andreea Esca impreuna cu sotul sau, Alexandre Eram a rezervat o croaziera pe un vapor numit Disney Dream, imbarcandu-se astfel pentru sase zile din Cape Canaveral din America.

Un vapor destul de incapator si elegant, cu o Sali de cinema, fitness, dar si multe locuri de joaca pentru copii si distractii acvatice, vaporul le-a captivat cu adevarat atentia celor doi copii ai vedetei.

Vaporul pe care si-a petrecut vacanta Andreea Esca impreuna cu familia sa este unul dintre cele mai elegante din lume, avand 340 metri lungime, 14 etaje si nu mai putin de 1250 de camere destul de elegante. In plus, aici aveai prilejul sa te intalnesti cu Mickey, Donald sau Minnie.

De asemenea, pe parcursul celor sase zile, vedeta tv s-a oprit in diverse insule unde a inotat, s-a jucat cu delfinii, au vizitat Castaway Cay si s-au  plimbat linistiti pe malul oceanului.

The Golden Mickey, un musical pe cinste le-a atras atentia deopotriva celor doi copii ai vedetei. De asemenea, presedintele companiei Disney a tinut o videoconferinta unde le-a povestit ascultatorilor adevarata poveste a lui Mickey.

Andreea Esca declara ca atentia le-a fost cu adevarat captivata atunci cand in fiecare seara cand cei doi copii intrau in camera gaseau pe pat diverse costumatii, in asa fel incat sa poata participa la tema zilei urmatoare. Preferata celor doi a fost insa, de departe, Ziua Piratilor.