Penelope Cruz – insarcinata cu gemeni?

Penelope Cruz – insarcinata cu gemeni?

0

Contrar a ceea ce a sustinut multa lume, Penelope Cruz nu a nascut inca. Totusi, avand in vedere dimensiunea burticii, se pare ca aceasta este doar o chestiune de zile. Daca nu cumva este semnul ca Penelope asteapta gemeni.

 

2

Picture 1 of 5

Cu toate ca multe zvonuri au afirmat ca actrita spaniola a dat nastere celui de-al doilea copil al sau acum cateva saptamani, iata ca tanara actrita da zvonurile peste cap. Foarte protectiva cu viata sa privata, Penelope Cruz nu s-a folosit de agentul sau de presa pentru a nega zvonurile. Ea a mers pur si simplu la un eveniment alaturi de sotul ei, Javier Bardem, cu burtica foarte proeminenta.

Sambata, 20 iulie, Penelope Cruz si Javier Bardem au participat intr-adevar, la festivalul de muzica Los Veranos de la Villa, care a avut loc la Madrid. Aparitia publica a actritei a cauzat o mica furtuna in sala, mai ales ca ea era inca insarcinata, desi mai multe zvonuri au sustinut ca ar fi trebuit sa nasca la finele lui iunie.

Imbracata in blugi, cu espadrile albe la care a asortat un trench alb, Penelope Cruz parea chiar in forma. Bluza pe care o purta era bine intinsa pe burtica rotunda, lasand sa se inteleaga fie ca actrita nu mai are mult pana la momentul nasterii, fie ca asteapta gemeni. Intr-adevar burta actritei era incredibil de mare. Poate ca fiul sau Leo, va avea surpriza ca in loc de un fratior sa se trezeasca cu doi de-o data.