Peste tot impreuna, pentru totdeauna

Peste tot impreuna, pentru totdeauna

0

O mama si copilul sau sunt uniti pentru totdeauna de una dintre cele mai speciale legaturi care pot exista intre doua persoane. Cel mai placut sentiment pentru o mama este sa isi poarte copilul cu ea peste tot, inteaga zi. La fel, cel mai placut sentiment pentru un copil este sa mearga peste tot alaturi de mama sa.

Immagini 9638LBB_013Create din dragoste, de catre un sot, in momentul in care sotia sa a devenit mama, bijuteriile leBebé sunt de fapt o alinare pentru momentele de dor. Acestea ii amintesc tot timpul unei mame de copilul sau si o ajuta sa il simta mai aproape in clipele in care minutele par ore, iar zilele devin interminabile.LBB203

Realizate din aur galben, roz sau alb, de 14 sau 18 carate, simple sau decorate cu diamante, cu silueta unui baietel, a unei fetite sau a mai multor copii, inelele, cerceii, pandantivele sau bratarile leBebé sunt cadoul perfect pentru orice mama, o bijuterie delicata si pretioasa de care nu va mai dori sa se desparta vreodata. Legatura dintre o mama si mica sa bijuterie leBebé devine si mai puternica datorita  posibilitatii de personalizare a bijuteriilor. Orice pandantiv leBebé poate fi gravat cu numele celei mai dragi fiinte din lume. Serviciul de gravare este disponibil la cerere, in reteaua  magazinelor Cellini, locul de unde pot fi achizitionate pretioasele bijuterii.

http://www.cellini.ro/produse/bijuterii/Le-Bebe