Petrecere de 1 an … cat un botez pentru fetita Dianei Bisinicu!...

Petrecere de 1 an … cat un botez pentru fetita Dianei Bisinicu! Nasa, Gabriela Cristea i-a taiat motul finutei!

0

1451365_590467491030668_1782385769_n

Picture 1 of 7

Meniu sofisticat, bauturi fine, muzica si voie buna – pentru adulti. Jucarii si jocuri, mascote, zane si animatori – pentru cei mici. Decor de poveste in tonuri de auriu si turquoise cu scoici si perle, in tematica petrecerii: Mica Sirena. De acestea si nu numai au avut parte la Jubile The Ballroom invitatii Dianei Bisinicu la ruperea turtei fiicei sale.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Mare petrecere mare in familia Dianei Bisinicu! Joi seara, artista impreuna cu parintii si prietenii au sarbatorit la Jubile Primaverii prima aniversare a Rianei si traditionala rupere a turtei. Gabriela Cristea, nasa fetitei a fost cea care i-a taiat, conform obiceiului machedonesc, motul micutei. Daca nasul, Marcel Toader, insotit de noua sa partenera, Mirela Constantin, a ajuns primul la petrecere, nasa Gabi Cristea, s-a lasat asteptata si a venit fara actualul ei partener, Tavi Clonda. Aceasta a stat la eveniment aproximativ o ora, cat pentru a vedea ce alege finuta ei de pe tava si pentru a-i taia motul.

Riana o va calca pe urme pe mama ei sau pe nasa! Primul obiect ales de fetita a fost microfonul!
Daca este adevarat ca obiectele alese de copil de pe tava de la mot sunt obiectivele lui in viata, micuta Riana o va mosteni pe mama ei si va fi artista sau poate pe nasa si se va face prezentatoare tv. Cea mica a mai ales cheia de la masina si rujul, semn ca va fi cocheta.
Mica sarbatorita a primit numeroase cadouri de la invitati: hainute, jucarii si chiar bijuterii. Nasul, Marcel Toader i-a facut cadou o rochita de firma pe care Riana a purtat-o in momentul taierii motului. Nasa a ales un cadou mai nastrusnic: prima masina decapodabila din viata fetitei.

Cadouri se poate spune ca a oferit si Riana celor mai apropiati de varsta ei. Mamica Diana Bisinicu a ales special pentru fiecare copil prezent la aniversarea de la Jubile The Ballroom cate o jucarie.
Printre cei prezenti la petrecere s-au numarat Denisa Nechifor cu fiica ei Rania, Andrei Duban cu sotia Gratiela si fiul lor Armin, Ani Cretu, Aurel Moldoveanu, care a si incantat oaspetii cu cateva melodii. De cantat a cantat si partenera nasului, Mirela Constantin, dar si mamica Diana Bisinicu. De la petrecere nu au lipsit desigur si catecele traditionale machedonesti, cantate de o trupa live.
Fara comentarii

Lasa un comentariu