Plante ce imbunatatesc fertilitatea

Plante ce imbunatatesc fertilitatea

suc de rodieCu toate ca tot mai multi dintre noi ajungem destul de repede la medic atunci cand depistam o problema medicala, in realitate exista plante care pot imbunatati fertilitatea.

Efectele benefice ale rodiei, zmeurei, dar si branca ursului sunt considerate uneori a fi cele mai bune remedii, fiind atat puternice afrodisiace, cat si plante ce contribuie favorabil la imbunatatirea fertilitatii.

Atunci cand vine vorba de conceperea unui bebelus tot mai multe cupluri ard de nerabdare ca aceasta dorinta sa li se indeplineasca cat mai repede cu putinta. Tocmai de aceea, efectul benefic al plantelor nu trebuie deloc neglijat.

Iata cateva plante care imbunatatesc fertilitatea organismului:

  • zmeura – fiind unul dintre fructele foarte gustoase aceasta are, in acelasi timp o multime de alte proprietati. Consumand zmeura va imbunatatiti functionarea intregului organism, fiind o sursa bogata de vitamine si minerale. De asemenea, zmeura contribuie la reglarea ciclului menstrual si functionarea corecta a sistemului reproducator feminin. In acelasi timp, zmeura previne riscul de avort spontan.
  • Branca ursului – cunoscuta a fi una dintre plantele cu puteri afrodisiace, dar si un bun stimulent hormonal, aceasta influenteaza destul de mult perioada ovulatiei unei femei. In acelasi timp, branca ursului imbunatateste calitatea, cantitatea si mobilitatea spermatozoizilor, ajutandu-i pe barbati sa devina mai potenti ca niciodata. Relaxeaza mucoasa uterina, favorizeaza ovulatia si regleaza cantitatea de secretii vaginale.
  • rodia este cunoscuta din cele mai vechi timpuri a fi un puternic afrodisiac, influentand in acest mod atat barbatii, cat si femeile. Cu alte cuvinte, ori de cate ori este consumat sucul de rodie, partenerii vor deveni mai activi sexuali ca niciodata. In plus, sucul de rodie contine o cantitate destul de mare de acid folic, factor important in dezvoltarea sanatoasa a bebelusului mult asteptat, in mediul intrauterin.

Articole similare