Plimbarea bebelusului cu caruciorul in iernile geroase

Plimbarea bebelusului cu caruciorul in iernile geroase

0
fetita iarna

1302_rozmica

Picture 1 of 2

Plimbarea bebelusului cu caruciorul se va face indiferent de conditiile climatice de afara. Asa ca, in iernile geroase, cu multa zapada este de preferat ca bebelusul sa poata fi scos afara din casa pentru a se putea dezvolta armonios.

In cazul in care vei scoate bebelusul la plimbare cu caruciorul vei reusi sa il faci mai rezistent la frig, la infectii, dar si la bacteriile si virusii care i-ar putea pune in pericol sanatatea in aceasta perioada de timp.

Cu toate acestea, bebelusilor le este permisa plimbarea cu caruciorul in iernile geroase dupa implinirea unui numar de sase saptamani. Abia atunci bebelusul se va simti pregatit sa ii faca fata frigului de afara.

Ori de cate ori iesi la plimbare cu bebelusul iarna este indicat sa il imbraci adecvat anotimpului. Asa ca, bluzitele tip body, dar si pulovarasele groase vor reusi sa il fereasca de frig. In cazul in care bebelusul este mai mic este indicat sa ii cumperi o geaca groasa, cu gluga si mai lunga, acoperindu-i astfel in mare parte regiunea corpului. De asemenea, manusile, fularul si caciulile groase il vor feri de frig si il vor proteja in fata imbolnavirilor dese.

O patura groasa este indicata sa fie purtata intotdeauna in carucior pentru a-l inveli pe bebelus atunci cand ii este frig. Temperatura bebelusului nu poate fi reglata atat de usor ca la un adult inrucat organismul sau este mai plapand. De aceea, medicii recomanda ca atunci cand afara este frig mamica sa aiba asupra ei mai multe hainute groase in asa fel incat sa poate sa il fereasca de frig.

Foto: http://www.i-medic.ro / http://revistaplafar.ro