Popcorn Drift, noua vedeta a sezonului pentru pasionatii de flori si...

Popcorn Drift, noua vedeta a sezonului pentru pasionatii de flori si gradinarit

0

FamousRoses.eu a lansat miercuri, 15 iunie a.c., trandafirul Popcorn Drift unic pe piata din Romania, in cadrul unui eveniment de presa care a avut loc la Baneasa Shopping City. Intalnirea cu reprezentantii media a inclus pe langa prezentarea oficiala a castigatorului premiului pentru cel mai bun trandafir in cadrul concursului Asheville SUA 2015, un atelier de gradinarit cu demonstratii practice de ingrijire si revigorare a trandafirilor.

Workshop-ul a fost sustinut de invitatul special Philippe Manguy, reprezentant Meilland International – unul dintre cei mai importanti producatori de trandafiri, cu o cota de 35% din total productie la nivel mondial. Demonstratia s-a finalizat cu o sesiune de intrebari, completata de discutii libere cu antreprenorul Viaceslav Buhna, owner FamousRoses.eu si unic distribuitor al Popcorn Drift in Romania.

pp_corn

In ultimii ani, romanii au inceput sa manifeste tot mai mult interes pentru gradinarit si amenajarea spatiilor verzi, iar trandafirul ocupa un loc fruntas in preferintele lor. Diversitatea speciilor, varietatea de culori, rezistenta si perioadele lungi de inflorire fac din trandafir una dintre cele mai apreciate flori de gradina, iar acest lucru se observa in cererea din ce in ce mai mare. Iubitorilor de flori, le recomand trandafirul Popcorn Drift la ghiveci ca alternativa perfecta a buchetelor din vaza, care isi pierd frumusetea si parfumul in cateva zile, in ciuda eforturilor repetate de a le schimba apa si de a le taia coditele. Spre deosebire de florile taiate, deloc rezistente, ghivecele ofera un decor verde de durata, cu aspect spectaculos. Fie ca stai la curte si te bucuri de un spatiu generos, fie ca locuiesti la bloc, iar balconul este gradina ta improvizata, trandafirii miniaturali, cu flori delicate, reprezinta o optiune excelenta’’ a declarat Viaceslav Buhna, owner FamousRoses.eu.

popcorn_drif_roses

Am ales FamousRoses.eu ca partener unic pentru Romania pentru comercializarea trandafirilor Meilland deoarece ne-a impresionat pasiunea pe care o au pentru trandafiri. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa iau parte la aceasta lansare pe piata romaneasca si sa constat interesul jurnalistilor pe acest subiect. Popcorn Drift este un trandafir extrem de versatil, care exprima intocmai trendul in ceea ce priveste trandafirii la nivel mondial. Acestia se bucura de o inflorire repetata, deasa si abundenta, rezista la inghet si daunatori si pot fi plantati oriunde, de la ghivece si galetuse pana la alei, terase, gradini sau balcoane. Acest trandafir este deja foarte apreciat de catre cunoscatori si sunt convins ca va avea un mare succes si in Romania” este de parere Philippe Manguy, Meilland International.

philippe_m

Noutatea Popcorn Drift consta in incrucisarea unui trandafir acoperitor de sol si a unui trandafir pitic. Avand o rezistenta sporita la daunatori si intemperii, acesta produce boboci galbeni care se deschid in flori de culoare alba, cu tente usoare de galben spre mijloc. Infloreste repetat din primavara pana toamna tarziu, la inghet, iar la maturitate atinge inaltimi intre 35 si 45 de cm.

Pentru ca un trandafir premiat trebuia insotit de un film premiat, evenimentul s-a incheiat cu vizionarea peliculei Bacalaureat, in regia lui Cristian Mungiu.

popcorn