Pregateste-ti copilul de vacanta

Pregateste-ti copilul de vacanta

0

Ati decis ca in urmatorul concediu sa mearga toata familia, inclusiv cel mai mic membru al ei, care pana acum s-ar fi adaptat mai greu unei calatorii. Si, desi nu mai este suficient de mic incat sa necesite o atentie extrem de mare, insa nici suficient de mare, trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri, inainte sa plecati in vacanta.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Iata cum poti sa il pregatesti din timp pentru vacanta:

  • Cultiva-i entuziasmul

Chiar daca are numai cativa anisori, si el poate sa fie entuziasmat pentru vacanta pe care o pregatiti si se va bucura la fel de tare ca si voi. Cu ceva timp inainte sa plecati, ii puteti povesti despre lucrurile pe care le veti face in locul cu pricina, arata-i poze si vorbeste cu el despre toate pregatirile. Desi poate parea ca nu intelege atat de bine ce se intampla, vei atenua, intr-un fel, surpriza si eventuala neadecvare la locurile noi.

  • Pregateste-i din timp toate hainele

Daca nu ati mai fost plecati pana acum, trebuie sa faci o analiza clara a lucrurile de care ai nevoie pentru vacanta. Nu uita ca, pentru copii, intotdeauna e nevoie de si mai multe haine decat ar parea necesare, asa ca nu te limita numai la cateva articole.

  • O trusa necesara

Dintre lucrurile pe care trebuie neaparat sa le luati cu voi sunt si serul fiziologic, o crema pentru iritatii, pudra pentru iritatii, cateva analgezice si, bineinteles, jucariile preferate. Nu uita sa verifici daca ai luat toate lucrurile fara de care el nu poate adormi, spre exemplu, ori suzeta preferata.

  • Cumpara din timp un scaun auto

Este de la sine inteles ca nu puteti pleca intr-o calatorie fara scaunul auto pentru copii. Insa, chiar daca aveti deja unul, verificati-l daca nu cumva este subred sau poate prezenta probleme pe parcursul unei calatorii. Scaunul auto trebuie sa fie cat mai fix, insa si comod, pentru ca, cel mai probabil, cel mic va dormi in el pentru mai multe ore. Pe bebelas.ro puteti gasi mai multe modele de scaune pentru copii, in functie de preferintele voastre sau varsta copilului, precum si numeroase accesorii adiacente.
Fara comentarii

Lasa un comentariu