Prima lingura a copilului dumneavoastra

Prima lingura a copilului dumneavoastra

Omega-3-Baby / Omega-3-BabyCe este potrivit pentru acest moment

O noua lume a nutritiei se deschide pentru copilul dumneavoastra în apropierea varstei de 6 luni. În completarea laptelui matern, micutul dumneavoastra poate primi alimente noi, unul cate unul. Pentru a începe cu succes diversificarea, am sumarizat patru dintre cele mai frecvente întrebari legate de ”Prima lingura a copilului”.

Felix, în varsta de 10 luni, tinteste sus. Hrana pentru copii cu Omega-3 este deosebit de valoroasa, fiind importanta pentru dezvoltarea creierului si a tesutului nervos.

Cum îmi obisnuiesc cel mai usor copilul cu alimentele solide?
Dupa nutritia exclusiv lichida reprezentata de laptele matern, trecerea se face cu cel mai mare succes atunci cand alimentele solide sunt foarte fin mixate, sub forma de piure. Din acest punct de vedere, hrana pentru diversificare HiPP, marcata ”de la 4 luni”, este în mod particular fin maruntita si cremoasa.

Ce gusturi prefera copilul meu?
Sugarii sunt obisnuiti cu gusturi moderate, usor dulci, datorita laptelui matern. Copilul dumneavoastra va accepta cel mai usor noua masa de legume sau fructe daca acestea au un gust moderat. Prin urmare, doar ingrediente de calitate organica, cu gust moderat, selectate cu mare grija, ajung în borcanelele HiPP.

În ce ordine este cel mai bine sa-i ofer noile alimente?
Cel mai bine este sa începeti simplu. Simplu înseamna în acest caz începerea cu borcane care contin un singur ingredient, cum ar fi ”Primul dovleac al copilului” sau ”Primul mar al copilului”. Copilul dumneavoastra a tolerat bine noul aliment si îi place noul gust? Atunci puteti începe cu urmatoarea varietate care, de asemenea, contine tot doar un ingredient, cum ar fi ”Primul morcov al copilului” si, de asemenea, îi puteti oferi borcane cu doua sau trei ingrediente. Marea varietate de optiuni pe care HiPP v-o ofera, va usureaza extinderea meniului copilului dumneavoastra pas cu pas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De cat de mare varietate are nevoie copilul meu?
În trecut se recomanda o varietate cat de mica posibil. În zilele noastre, oamenii de stiinta recomanda introducerea multor feluri de mancare diferite în dieta copilului. Obisnuindu-l cu o paleta larga de gusturi si cu alimente sanatoase puneti bazele unei diete sanatoase pe viata. În paralel, sistemul imunitar învata sa tolereze alimente diferite. Astfel, copilul dumneavoastra va accepta noi alimente si noi gusturi, pas cu pas.

Imagine advertorial 33 Întrebari pentru Claus & Stefan Hipp

De ce are HiPP o sigla proprie a calitatii organice?
HiPP impune cele mai stricte standarde privind calitatea organica. De exemplu, testam materiile prime pentru mai mult de 1300 de reziduuri posibile. HiPP nu ofera, sub nicio forma, produse care arata urme, chiar si doar detectabile, de reziduuri de pesticide. Sigla noastra a calitatii organice subliniaza, de asemenea, faptul ca calitatea HiPP depaseste cerintele UE privind productia Organica.

Ce face diferenta în ceea ce priveste calitatea HiPP?
În primul rand, puritatea hranei noastre pentru copii este importanta pentru noi. Din acest motiv, continutul fiecarui borcan este supus la mai mult de 260 de teste. Mai mult, aplicam o procesare deosebit de blanda, asigurand mentinerea nutrientilor naturali.Pasta Bambini, Penne mit Tomaten und Zucchini, 190 g /

Meniurile HiPP si legumele HiPP contin Omega-3 din ulei organic din seminte de rapita. Cu ce este acest lucru special?
Omega-3 sunt importanti pentru dezvoltarea creierului si a tesutului nervos. Prin urmare, sunt recomandati de catre institutele de cercetare asupra nutritiei copiilor.

Articole similare