Prima vizita la clinica de infertilitate

Prima vizita la clinica de infertilitate

0
clinica infertilitate (www.imidoresccopii.ro)

clinica infertilitate (www.imidoresccopii.ro)Atunci cand a trecut mai bine de un an de incercari sexuale regulate este indicat sa te prezinti la medicul specialist in probleme de infertilitate pentru a-ti putea oferi un tratament care sa te ajute sa ramai insarcinata.

Cu toate acestea, alegerea clinicii de fertilitate reprezinta o etapa destul de grea in viata oricarui cuplu. Pentru a putea lua cea mai buna decizie este indicat sa te consulti cu medicul de familie intrucat acesta este singurul care te poate indruma in mod corect asupra problemelor tale.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Un al doilea pas pe care va trebui sa il faci atunci cand te prezinti la medicul specialist in infertilitate este sa il ai alaturi de tine si pe partenerul de viata. Cu toate ca barbatii considera in majoritatea cazuriulor numai femeile responsabile de infertilitate, in realitate studiile au demonstrat ca infertilitatea este o cauza prezenta in egala masura la ambii parteneri.

Dupa prima vizita la medic acesta iti va stabili momentul in care va trebui sa incepi tratamentul pentru a putea ramane insarcinata. Insa, mai inainte de acest lucru este indicat sa iti faci lista completa de analize pentru a fi sigura de boala de care suferi.
Fara comentarii

Lasa un comentariu