Spitalul Wellborn Militari continuă campania dedicată consultațiilor de infertilitate oferite gratuit

Spitalul Wellborn Militari continuă campania dedicată consultațiilor de infertilitate oferite gratuit

0

Prin cel de-al doilea centru dedicat excelenței în reproducere umană asistată, Spitalul Wellborn Militari continuă demersurile de sprijinire a sănătății femeii, oferind consultații de infertilitate gratuite pe toată durata lunii. Consultațiile vor fi efectuate de medicul Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, supraspecializare în medicină materno-fetală și în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro.

Având la bază valorile și misiunea umane și medicale deja cunoscute în rândul a mii de pacienți, Spitalul Wellborn Militari își propune ca prin acest centru pacienții să primească tot suportul ultraspecializat în tratamentul infertilității, la costuri accesibile, dar beneficiind de condiții de spitalizare și de dotări la standarde europene. De asemenea, Wellborn Militari continuă filosofia de brand, centrul dedicat tratamentului infertilității fiind plasat în cadrul spitalului cu același nume, un beneficiu real ce oferă 100% siguranță pacienților pe toată durata efectuării procedurilor, investigațiilor, tratamentelor sau intervențiilor chirurgicale asociate.

Investiție totală de 4 milioane de euro în noul Spital Wellborn Militari. Investiții de peste 500k euro în noul Centru de Excelență în Reproducere Umană Asistată

Pentru a asigura în totalitate confortul și siguranța pacienților, Rețeaua Medicală Wellborn a evaluat invesiția totală la peste 4 milioane de euro în tot ceea ce înseamnă un spital complet dotat la standard internaționale.

“În cei peste 11 ani de experiență în medicina reproductivă, am încercat construirea unui sistem care să poată susține accesul la investigații și tratamente în medii specializate, sub atenta coordonare a medicilor de profil. Este foarte important ca pacienții să știe că, de acum, există un Centru medical complet dotat și special creat pentru tratamentul sterilității de cuplu, ce răspunde pozitiv afecțiunilor de infertilitate și a celor derivate printr-o suită de investigații, interpretare analize, tratament complex (inclusiv chirurgical minim invaziv), laborator propriu, ATI, precum și multe altele”, dr. Silviu Predoi, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.

 De ce au ales pacienții noștri Rețeaua Medicală Wellborn?

  • Singura instituție medicală ce are în componența sa 2 spitale specializateîn tot ceea ce înseamnă investigații, intervenții și proceduri dedicate fertilității cuplului (cel de-al doilea spital este recent deschis, fiind situat în București, în zona Militari).
  • Filosofia de brand a Wellbornpune pacientul în centrul abordării multidisciplinare pe tot parcursul tratamentului acesteia, folosind practici de management a cazuisticii personalizate fiecărui caz în parte.
  • Experiența echipei de medici Wellborn este una certificată prin miile de cupluri tratate cu succes.
  • Echipa medicală este una pregătită multidisciplinar (supraspecializări în medicina reproductivă, specializare în genetică, embriologie, laborator, medicina intervențională – chirurgie ginecologică, asistență terapeutică post-intervențională).
  • Prin participarea medicilor noștri la cele mai importante congrese și seminarii internaționale, am reușit să poziționăm serviciile medicale din România la nivelul celor oferite la oricare dintre centrele medicale de renume din alte state ale Uniunii Europene sau din Statele Unite ale Americii.
  • Wellborn a optat mereu pentru siguranța și confortul pacienților săi,aceștia beneficiind de saloane și rezerve complet dotate la standarde europene.

Contact: 

 www.wellborn.ro,

031.9105

[email protected]