Primavara a venit – Invitatie eveniment Social Moms

Primavara a venit – Invitatie eveniment Social Moms

0
Joi, 15 martie, te așteptăm alături de Gabriela Maalouf la conferința – Educația începe în uterul mamei, conferință la care viitoarele mămici pot afla de la A la Z toate informațiile despre dezvoltarea bebelușului în burtica mamei, încă din primele zile.
Vom discuta despre etapele dezvoltării fizice ale fătului, despre ce nutriție trebuie să aibă o femeie însărcinată și vom dezbate despre cum starea emoțională a gravidei poate să influențeze semnificativ dezvoltarea emoțională a bebelușului.Iată pe larg despre ce ne-am propus să discutăm și care sunt invitații noștri:

1. Evoluția bebelușului pe săptămâni
Fătul din burtica mamei, încă din a treia săptămână, începe să ia forma corpului uman, iar de la o lună acesta are deja creier și coloană vertebrală. Dezvoltarea fizică în burtica mamei este atent monitorizată de medici și în egală măsură de părinți.
Care este evoluția bebelușului în burtica mamei și este influențată dezvoltarea anumitor organe și simțuri, aflăm de la dr. @Elena Roxana Bănică, Medic Specialist – Obstetrică și Ginecologie, specializat în medicină fetală.

2. Ce învață copilul încă din burtica mamei
Știați că bebelușul învață încă din burtică mamei și reacționează la sunete, la acțiuni și activități ale mamei? Chiar și muzica poate să trezească bebelușului anumite reacții, aceasta fiind o formă de comunicare a gravidei cu fătul.
Ce influență au sunetele, ce este periculos și ce este relaxant, care este reacția bebelușului la stresul mamei, sunt întrebări la care va răspunde @Gabriela Maalouf, trainer NLP pentru copii și părinți.

3. Nutritia în sarcină și impactul ei asupra fătului
O nuțritie corectă și echilibrată în timpul sarcinii va ajuta bebelușul să se dezvolte armonios în burtică. Sănătatea fătului este influențată de cantitatea de nutrienți și mai puțin de cantitatea de mâncare.
Ce nutrienți trebuie să conțina alimentația femeii însărcinate și de ce este aceasta importantă pentru dezvoltarea fătului, ne va spune Andreea-Carmen Radu, Consultant nutriție acreditat MMPS și MECTS și blogger @carmenradu.ro.

4. Emoțiile în sarcină și impactul lor asupra fătului
În general, în perioada de graviditate, se pune accent foarte puțin pe latura emoțională a bebelușului, premisa fiind aceea că bebelușul nu are o latură emotională extrem de dezvoltată. Cu toate acestea, emoțiile mamei din timpul sarcinii influențează foarte multe dezvoltarea emoțională a bebelușului.
Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer și managing partner Euparinteghemotoc, ne va spune cât de importante sunt emoțiile viitoarei mămici în sarcină și ce impact au acestea asupra dezvoltării fătului.
Ne dorim o comunitate de părinți informată și de aceea accesul la conferință este gratuit. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici:https://goo.gl/tb8zfd