Produsele destinate somnului – cea mai importanta alegere

Set Ergo Relax Memory- site- Green FutureCat de des v-ati trezit spunandu-va dupa o zi stresanta ”Ce-as mai trage un pui de somn acum…”? Noi stim ca ne-am spus asta de multe ori. Tot de atatea ori am stiut ca produsele destinate somnului trebuie sa fie unele potrivite.

Efectele unui somn deficitar ne pot afecta serios. Prea putine ore dormite sau un somn agitat pot duce la slabirea sistemului imunitar, iar în timp ne putem confrunta mai des cu diverse boli sau infectii. Lipsa somnului cauzeaza lipsa de concentrare, stari de nervozitate si deficiente în ceea ce priveste randamentul nostru de zi cu zi.

Alegerea unei saltele, a unei pilote, dar si a unei perne potrivite este cheia unui somn care sa va asigure confort si o pozitie a corpului sanatoasa.

O saltea buna este una hipoalergenica, care va sustine coloana în mod corespunzator, fiind anatomica si ortopedica.

Pilota este recomandat sa fie una dedicata tuturor celor 4 sezoane, astfel ca vara ne va racori, iar iarna ne va tine de cald. Este necesar sa poata absorbi umiditatea si sa fie tratata împotriva bacteriilor si acarienilor pentru a evita alergiile.

Pernele trebuie sa asigure mentinerea corecta a coloanei în zona cervicala. Odata ce asigura o pozitie corecta, se permite relaxarea muschilor capului, a cefei si a umerilor.

Green Future vine în ajutorul dumneavoastra cu pachetul Ergo Relax Memory ce contine o saltea, 2 perne si o pilota, produse de dormit perfecte pentru un somn linistitor. Acest pachet calitativ si economic asigura toate caracteristicile mentionate mai sus si va asigura ca alegerea facuta este una benefica atat pentru buzunarul dumneavoasta cat si pentru sanatate.

http://www.green-future.ro/pachetul-ergo-relax-memory.html

[imagebrowser id=1829]

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare