Puterea gandului in autovindecare

[imagebrowser id=723]

Bolile sau afectiunile pot fi tratate fie pe cale medicala, apeland la medici si la medicamente, fie facand uz de capacitatile noastre pe care poate nu le cunoastem indejuns, pentru a le valorifica. Aceste calitati reprezinta vointa, imaginatia, increderea, speranta si exercitiul. Utilizate laolalta, ele conlucreaza pentru starea de bine spirituala, la nivelul energiei, deci in final si a organismului nostru, ajutand astfel la vindecarea bolilor de care suferim.

Majoritatea oamenilor incearca sa se vindece prin metodele traditionale, increzandu-se in retele medicale, deoarece ei nu sunt constienti de aceste capacitati deosebite pe care cu totii le posedam, sau nu stiu cum sa le utilizeze in favoarea lor.

Prin puterea gandului, putem obtine tot ceea ce ne dorim, putem fi stapanii propriilor noastre simtaminte si idei. Trebuie doar sa nu uitam faptul ca numai noi suntem cei care ne putem vindeca, daca dorim sa apelam la ceea ce numim puterea gandului.

Orice fiinta din lume, din univers are un sistem energetic, care se afla in armonie si echilibru atunci cand ne simtim bine si suntem sanatosi. Ori de cate ori apare un discomfort sau ne imbolnavim, sistemul nostru energetic este tulburat, de aceea puterea gandului poate influenta in mod pozitiv aceasta energie inconjuratoare.

Sanatatea este o stare de echilibru in plan fizic, spiritual , dar si energetic. Stapanirea gandurilor, puterea de concentrare sunt absolut necesare atunci cand incepem procesul de autovindecare. Gasirea echilibrului interior va duce cu siguranta si catre armonia trupului, deci a sanatatii.

Gandirea pozitiva este primordiala, dar si utilizarea in scopuri pozitive a tuturor capacitatilor noastre este importanta. Increderea in noi si in fortele proprii ne va ajuta sa depasim turbulentele sau obstacolele. Fiti increzatori in voi si veti reusi!

Cum ne stapanim puterea gandului?

Fiti constienti pe cat posibil de faptul ca suntem oameni conceputi la baza din carne si oase! Dar pornind de aici, trebuie sa acceptam ca detinem un minunat sistem energetic! Energia suntem chiar noi!

Daca ati reusit sa cresteti mari si sa va transformati, aceasta se datoreaza faptului ca sunteti compusi din miliarde de celule, care la randul lor sunt constituite din molecule. Aceste molecule sunt formate din atomi, care sunt si ei compusi din electroni. Ce este un electron? Un pachet de energie in miscare!

Sunteti o sfera de energie, la fel ca si universul, la fel ca si stelele!

Gandurile chiar vibreaza pentru noi!

Desi nu suntem constienti, in fiecare moment, gandurile, trairile si emotiile noastre rezoneaza si activeaza sfera de energie in noi! Sa luam un exemplu: tocmai ati primit o veste buna, prin urmare va simtiti fericit, implinit si veti atrage astfel numai lucruri frumoase in preajma dumneavostra pe parcursul intregii zile!

Experientele interioare va modeleaza viata! Lumea dumneavoastra interioara creeaza dincolo de lumea gandului. De exemplu, atunci cand se intampla sa fim mahniti sau frustrati din pricina unui eveniment neplacut, vom avea tendinta sa judecam tot ce ne inconjoara, toate lucrurile care vor surveni in activitatea noastra drept frustrante si agasante. Astfel, nu vom mai fi capabili sa vedem partea plina a paharului, ci vom concluziona involuntar faptul ca viata este doar un pahar golit.

Cum trebuie sa actionam cand suntem la rascruce?

Trebuie sa luam situatia in brate si sa o analizam cu multa luciditate si obiectivitate din alt unghi. Sa cugetam si sa gasim o explicatie plauzibila pentru evenimentul neplacut ce tocmai ni s-a intamplat. Sau poate este chiar vina noastra si nu ne dam pur si simplu seama. Cum am fi putut aborda problema? Poate ca rabdarea face minuni in unele momente si poate ca ar fi bine sa ne straduim sa incercam sa refacem sau sa reincercam acea activitate. Perseverenta va da rezultate bune in definitiv!

Fiti constienti ca sfera voastra de energie functioneaza si actioneaza in permanenta pentru voi! Gandurile si emotiile pe care le aveti ii dau acesteia instructiuni carora sa va supuneti!

Luati o mica pauza si reflectati atunci cand simtiti ca totul va iese pe dos! Este momentul oportun pentru a schimba parametrii viitorului dumneavoastra!

Sursa foto: plusmagazine.levif.be si kinesiologue-en-bourgogne.over-blog.com

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare