Regimul vegetarian la bebelus

Regimul vegetarian la bebelus

0
legume (www.abceeds.com)

legume (www.abceeds.com)Atunci cand va decideti sa incepeti diversificarea este indicat sa incercati sa va ganditi din timp ce fel de regim alimentar sa alegeti pentru cel mic.

Cu totii cunoastem ca in ultima perioada a devenit o moda din a manca cat mai vegetarian…asa ca acest lucru se pare ca se poarta pana si in cazul copiilor si bebelusilor.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, daca te gandesti sa adopti un astfel de stil de viata pentru micutul tau va trebui sa incerci sa te informezi cu privire la beneficiile unui astfel de stil de viata si mai ales daca acesta ii poate influenta starea de sanatate si dezvoltarea sa organica.

Asadar, regimul de tip vegeratarian poate inlocui mesele copioase de carne destul de usor fara ca micutul sa ii poata duce lipsa carnei, o sursa destul de importanta de proteine. Important este ca atunci cand il alegi sa incerci sa ii gasesti legume sau fructe cu un continut proteic la fel de inalt. Potrivit specialistilor, oricine poate trai cu un astfel de regim alimentar, insa e important modul in care sunt consumate alimentele si ceea ce contin mesele zilnice.

Daca ii sunt asigurate bebelusului toate suplimentele necesare dezvoltarii, cel mic nu va avea de ce sa sufere o diminuare a cresterii si dezvoltarii sale. De aceea, este indicat sa incercati sa ii asigurati celui mic un consum mai ridicat de lapte si de produse lactate, acestea continand suficiente proteine. Branza, laptele, ouale sunt trei elemente de maxima importanta pentru dezvoltarea armonioasa a copilului. Potrivit dieteticienilor, un regim vegetarian bazat pe foarte multe lactate este mult mai sigur si sanatos comparativ cu cel bazat pe carne. De asemenea, soia poate deveni un foarte bun inlocuito al carnii. In acest fel, raioanele din supermarketuri ofera  clientilor o serie larga de produse, fiind destinate consumului adultilor si copiilor.

In acest sens nutritionistii s-au gandit la o serie de diete care sa excluda in totalitate carnea din alimentatia bebelusilor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor mamicii acestia au redactat o serie larga de articole si chiar carti din care mamicile sa poata fi inspirate in ceea ce priveste modul de preparare al mancarii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu