Reintră în competiţie! Sectorul 1 al Municipiului București dă startul celei...

Reintră în competiţie! Sectorul 1 al Municipiului București dă startul celei de-a X-a ediţii a Cupei 1

0
baschet fete

baschet feteSectorul 1 al Municipiului București continuă tradiţia Cupei 1, cea mai importantă competiţie sportivă adresată liceelor şi şcolilor generale din Sectorul 1. Fluierul de start pentru cea de-a zecea ediţie, una aniversară, se dă astăzi, 5 mai 2011. Elevi din 52 de şcoli şi licee vor demonstra, timp de o lună, că merită să fie campioni la unul dintre cele şase sporturi: atletism, handbal, baschet, fotbal, volei şi înot.

 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

“Prin activitate fizică practicată în mod organizat, copiii noştri se dezvoltă fizic şi psihic armonios şi sănătos, îşi întreţin o stare optimă de sănătate şi îşi formează un caracter de învingător. Sunt susţinătorul unui mod de viaţă sănătos. Sportul înseamnă sănătate!”, a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Înscrierile pentru cea de-a X-a ediţie a Cupei 1 s-au realizat în perioada 11 aprilie – 2 mai 2011, iar competiţiile se vor desfăşura până pe 3 iunie. Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi personalităţi ale sportului românesc îi vor felicita şi premia pe Campionii Cupa 1 – 2011 în cadrul unei festivităţi ce va fi organizată între 6 şi 10 iunie.

Mai mult, pentru această ediţie aniversară, organizatorii au pregătit o serie de elemente inedite, printre care se numără şi un concurs online cu fotografii de la competiţii, având ca premii bilete la concertele din această vară.

Cupa 1 este o competiţie sportivă de tradiţie, prin care organizatorii – Sectorul 1 al Municipiului București, Asociaţia „Sport pentru viaţă” şi  Pastel Group – doresc să încurajeze spiritul competitiv şi să evidenţieze importanţa sportului în rândul elevilor.

La competiţiile din anul 2010 s-au înscris peste 2.000 de participanţi, din 54 de şcoli generale şi licee, mai exact din aproape 80% dintre unitățile de învățământ din Sectorul 1. În fiecare an, Cupa 1 reuşeşte să mobilizeze din ce în ce mai mulţi elevi.

Această manifestare sportivă se adresează liceelor şi şcolilor generale din Sectorul 1 și include competiţii la şase sporturi, pentru două categorii de vârstă (şcoală generală şi liceu), separat pentru fete şi băieţi. Mai multe informaţii despre competiţie puteţi afla pe www.cupa1.ro sau pe pagina de Facebook.

 

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu