Targul Ofertelor Extrascolare, din nou in Bucuresti

Targul Ofertelor Extrascolare, din nou in Bucuresti

0
afis targul ofertelor extrascolare

afis targul ofertelor extrascolareIncepand de vineri, 6 mai si pana duminica, 8 mai 2011, gaseste ce ti se potriveste  la Targul Ofertelor Extrascolare, editia a III a, de la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Se vor promova  activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului  liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii  diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, scoli si gradinite particulare & after school, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere)

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In premiera  li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul International Summer School Fair.

Targul va fi insotit  de evenimente conexe: Profesorul Trasnit de la Fun Science va face demonstratii stiintifice in fiecare zi, copii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla si ceramica, vor invata sa confectioneze bijuterii, vor escalada panoul amplasat in fata Palatului Copiilor, vor juca tenis pe un teren special amenajat etc.

Campioni si antrenori sportivi de renume  le vor testa copiilor abilitatile pentru a descoperi ce activitati fizice li se potrivesc.

La dispozitia parintilor  va fi pus un centru de consiliere, condus de specialisti, pentru a-i ajuta in alegerea activitatilor adecvate pentru nevoile fiecarui copil.

Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.

Pe parcursul evenimentului se vor organiza tombole si concursuri cu  premii.

 

 




Fara comentarii

Lasa un comentariu