Va multumim ca ati fost alaturi de noi la workshopul – „Pregatirea...

Va multumim ca ati fost alaturi de noi la workshopul – „Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului”

Cu toata canicula din Bucuresti din data de 13 august 2014, aproximativ 60 de gravide si proaspeti parinti au participat la workshopul organizat de bebelu.ro – „Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului” la Jubile Primaverii.

Chiar daca femeile insarcinate suporta cu greu caldura, totusi, un numar insemnat de gravide si proaspeti parinti, insotiti de bebelusii lor, au venit intr-una din cele mai calduroase zile din aceasta vara sa afle cum sa se pregateasca pentru nastere si cum sa aiba grija de bebelusi in primele zile. Vania Limban, moasa independenta la Active Family Center si invitata noastra speciala, a antrenat participantii intr-un inventiv si distractiv ”Mama & Bebe Fit Show”. Gravidele si mamicile au avut parte de exercitii ”live” de „perineum fit” cu mini ball si demonstratii de tonifiere & bebe spa intr-o cada cu apa.
Pentru ca dorinta oricarei viitoare mamici este sa aiba o nastere usoara, cu perineul intact, Vania Limban le-a dezvaluit participantelor cum pot ajunge sa-si indeplineasca aceasta dorinta.

Pentru ca siguranta bebelusului tau este foarte importanta, mai ales in timpul calatoriilor cu masina, Anemary Solomon, specialist Maxi Cosi in siguranta auto si reprezentata Bebe Concept le-a vorbit parintilor despre “Prima calatorie a bebelusului cu autovehiculul”.

Monica Mirescu, reprezentanta companiei Vectem a incheiat seria prezentarilor din cadrul workshopului bebelu povestindu-le parintilor prezenti in sala despre produsele dermato-cosmetice pentru bebelusi de la Vectem.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment: Maxi Cosi, Vectem, Active Family Center, Celia Mama, Jubile The Ballroom Primaverii, www.petrecerifantastice.ro,

Fotografiile au fost realizate de Robert David – david-robert.com