Sanatatea nu este doar a ta, ci si a celor din...

Sanatatea nu este doar a ta, ci si a celor din jurul tau!

0

Reteaua Medicala Wellborn, prin Spitalul Wellborn din Bucuresti, sarbatoreste Ziua Mondiala a Luptei impotriva Cancerului la San prin sprijinirea femeilor in constientizarea importantei efectuarii analizelor specifice.

“Suntem recunoscuti la nivel national pentru grija acordata sanatatii femeilor, iar, pentru noi, Ziua Mondiala a Luptei impotriva Cancerului la San nu este decat un motiv in plus pentru a sustine efectiv femeile din Romania, pentru a atrage atentia atentia asupra importantei controalelor periodice specializate, pentru a informa si a stabili diagnostice corecte. In afara acestei date marcate la nivel mondial, noi suntem un reper constant in tot ceea ce inseamna preventia prin sistemele complete de screening medical avansat existente in Reteaua Medicala Wellborn, atent controlate de echipe de medici specialisti”, dr. Silviu Predoi, medic primar obstetrica-ginecologie, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

Spitalul Wellborn: In data de 3 octombrie, oferim 10 consultatii gratuite la san si discount de 50% la ecografii mamare

Sarbatorim Ziua Mondiala a Luptei impotriva Cancerului la San pe 3 octombrie, la Spitalul Wellborn, prin oferirea a 10 consultatii gratuite la san (efectuate de medicul Silviu Predoi) si discount de 50% la ecografii mamare pacientelor care doresc monitorizarea corecta a starii de sanatate (efectuate de medicul Valentina Vargolici).  

“Conform statisticilor ESMO – Societatea Europeana pentru Oncologie Medicala, in tarile Uniunii Europene, aproximativ 332.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de san in anul 2008. In ultimii ani, rata europeana este in scadere datorita imbunatatirii schemelor de tratament si a formelor specifice detectarii timpurii. Cu toate acestea, Romania nu se poate lauda cu statistici pozitive, asadar singurul mod prin care putem combate ingrijorarea este prin actionare. Iar sprijinul nostru este evident, prin oferirea acestor servicii gratuite sau la costuri reduse, pentru ca motivatia financiara sa nu mai faca diferenta intre sanatate si afectiuni netratate la timp”, dr. Silviu Predoi.

Consultatiile si ecografiile oferite gratuit, respectiv cu discount aplicat, vor fi efectuate in Spitalul Wellborn din Bucuresti, strada Brodina, nr. 3, Sector 1. Pacientele se pot prezenta doar cu o programare efectuata in prealabil la numerele de telefon: 031.9105, 0785212628 sau  031 425 11 15

Despre dr. Silviu Predoi

Dr. Silviu Predoi este medic primar obstetrica-ginecologie, detinand competente valide in ecografie obstetricala-ginecologica, histeroscopie si supraspecializare in Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata. Dr. Silviu Predoi este initiator si promotor al conceptului de medicina Materno-fetala in Romania, implementat  succes de peste 14 ani, prin servicii medicale dedicate in Bucuresti si in Targoviste.

De peste 2 ani de zile trateaza, alaturi de echipa multidisciplinara din cadrul Spitalului Wellborn, cazuri importante de infertilitate, investind constant in dotarea medicala de ultima generatie.

Despre dr. Valentina Vargolici

Dr. Valentina Vargolici este medic specialist obstetrica-ginecologie, detinand competente recunoscute in ecografia obstetrical-ginecologica (ecografie mamara, colposcopie, histeroscopie), ecografie reconstructive ginecologica. Medicul Valentina Vargolici este Membra  a Societatii de Ultrasonografie din Romania si a Societatii internationale de Ultrasonografie in Obstetrica-ginecologie.

Despre Spitalul Wellborn

Parte a retelei medicale Wellborn, Spitalul Wellborn este prima unitate medicala de profil, dedicata in exclusivitate sanatatii femeii si a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate si integrate, ce vizeaza medicina materno-fetala si tratamentul infertilitatii.

Tehnologiile medicale avansate, la standarde europene, sustin cu succes  interventii chirurgicale efectuate de echipe de medici multidisciplinare, ce asigura managementul medical al operatiilor, precum si monitorizarea ulterioara a starii de sanatate si a recuperarii pacientului. Toate acestea, asigurate de dotarea specifica interventiilor de includ spitalizare si ATI, functionand 24/7 conform protocoalelor medicale si administrative.

Echipa medicala Wellborn se dezvolta constant, atat prin specializarea continua a medicilor si a asistentelor cu program full-time, cat si prin identificarea colaboratorilor pentru specizalizarile anestezie, imagistica ecografica, ambulator, intenventii chirurgicale sau pe segmentul Reproducerii Umane Asistate.