Clasic dar modern: Ideal Standard lanseaza noua colectie Tesi

Clasic dar modern: Ideal Standard lanseaza noua colectie Tesi

0

Ideal Standard, furnizorul lider pentru solutii inovatoare de baie sub semnul designului, a impletit forma cu functionalitatea pentru a crea Tesi, o colectie de obiecte sanitare ceramice, cazi si baterii ce se armonizeaza perfect pentru a crea o gama versatila si abordabila.

Creata de designerul Ideal Standard, Robin Levien, Tesi reprezinta o categorie de solutii versatile avand optiuni ce functioneaza perfect in baile de familie, toaletele de serviciu si baile de lux. Colectia este supla, eleganta si vioaie:  este adaptata special pentru a se potrivi necesitatilor mediului si stilului de viata, jucand fara eforturi orice rol si reusind mereu sa atinga echilibrul perfect.

Toate vasele de WC din colectia Tesi sunt echipate cu tehnologia de spalare AquaBlade, conferind cel mai frumos aspect estetic asigurand un nivel superior de igiena, mai putini stropi si reducerea zgomotului. AquaBlade, permite spalarea vasului din partea superioara, asigurand astfel curatarea intregii suprafete interioare fara a lasa margini greu accesibile nespalate fiind un produs unic de la Ideal Standard.

Aceasta facilitate de intretinere se transmite in cadrul tuturor elementelor de design ale colectiei. Sistemele de fixare ascunse ale vasului de WC si bideului suspendat creeaza un aspect curat, luxos la un pret extrem de abordabil. Chiar si capacele vaselor de WC, un detaliu ce poate fi neglijat cu usurinta, au fost realizate gandindu-ne la client. Optiunea de inchidere lenta se bucura de un mecanism de extragere rapid, astfel incat beneficiarul final are libertatea completa de a curata suprafetele.

Exista cinci variante de lavoare. Cu o gama atat de vasta ca Tesi, nu este o problema sa amenajati cea mai mica incapere.  Exista optiuni disponibile pentru toaleta de serviciu, designul pur si simplu adaptandu-se perfect cu usurinta la dimensiunile mai mici.  Exista variante de lavoare de 45cm, 50cm, 55cm si 60cm, cu posibilitatea de a fi prevazute cu picior si semipicior. Exista de asemenea lavoare semi incastrate de 55cm pentru cei ce doresc sa le instaleze pe mobilier.

Obiectele sanitare ceramice se asorteaza perfect cu mobilierul de baie practic si elegant Tempo. Gama de mobilier Tempo conceputa in mod inteligent  confera spatii discrete de depozitare in baile aglomerate. Cu o gama vasta de dulapioare, exista o configuratie ce se potriveste in fiecare incapere. Neutre, dar incontestabil contemporane, finisajele Gri sablat si Alb stralucitor completeaza contururile gamei Tesi.  Elementele ceramice si de mobilier se integreaza armonios pentru a obtine un efect remarcabil.  Usile si sertarele cu inchidere lenta confera un sentiment de facilitate intregii experiente.

Combinatiile Tesi exprima in egala masura calitatea si stilul. Caracterizate prin linii geometrice simple echilibrate de forme rotunjite, acestea completeaza perfect calitatile stilistice ale obiectelor sanitare ceramice Tesi.  Exista o gama vasta de posibilitati de alegere, fiecare avandu-si locul perfect in baia potrivita. Exista patru baterii de lavoar: inalta, mini, standard sau incastrata.  Toate sunt caracterizate printr-un superb design suplu si sunt prevazute cu cartus cu disc ceramic pentru a controla debitul si temperatura apei cu o precizie impecabila. Bateria cu dubla comanda de umplere a cazii si bateria de amestec de cada si dus se asorteaza perfect cu bateriile de lavoar. Printr-o usoara atingere a diverterului , puteti comuta de pe functia de umplere a cazii pe functia separata de dus Idealrain.  In timp ce faceti dus, axul inteligent al preaplinului  ‘follow me’ permite ca furtunul sa nu va stea in cale.

Cu marginile lor plate, lineare si tetierele ingrosate semicirculare, cazile de baie au o forma pura geometrica ce se va potrivi in mod armonios in cadrul foarte multor bai contemporane. Disponibile cu dimensiunile 160cm x 70cm si 170cm x 70cm.  Exista de asemenea o optiune de economie de apa, ce nu afecteaza placerea de a face baie. Avand un preaplin redus, permite o restrictie de apa de 139 de litri.

Designerul Ideal Standard International, Robin Levien, a spus: Tesi furnizeaza combinatia perfecta dintre functionalitate, aspectul estetic superb, la un pret abordabil. Colectia utilizeaza forme contemporane pentru a actualiza designul clasic, creand o gama de produse ce pot fi utilizate la construirea unei bai unice pentru proprietarul sau, asigurand in acelasi timp facilitatea de intretinere si farmecul atemporal pe care-l cauta foarte multi beneficiari finali in  decorul casei lor. “

“Aceasta noua colectie, ce se lanseaza ca parte din KBB Live in Martie 2016, este de asemenea prima din Colectia Esentiala Ideal Standard ce este prevazuta cu tehnologia revolutionara  AquaBlade in echiparea standard. Orice element al acestei colectii poate fi combinat  cu alte articole pentru a obtine un rezultat final individual ce asigura o nota clasica perfecta cu linii rotunjite.”