Sase vedete romanesti care au adoptat un copil

Sase vedete romanesti care au adoptat un copil

0
teo trandafir cu maia (www.allby.ro)

teo trandafir cu maia (www.allby.ro)Fie pentru ca asa se poarta ori pentru ca asa au simtit o serie de vedete romanesti au optat sa infieze cate un copil. Multe dintre ele aflate in imposibilitatea de a-si tine copiii biologici in brate au ales alternativa infierii, indragostindu-se de actualii lor copii.

Iata cateva vedete care au optat sa adopte cate un copil:

Elena Carstea

Elena Carstea a reusit sa infieze in urma cu mai bine de 10 ani doua fetite. Pe Sanda a infiat-o in anul 1998, iar pe Adriana in anul 1999.

Anca Boagiu

Intalnindu-l pe Daniel intr-un orfelinat, Anca Boagiu a ales sa il adopte chiar daca nu este casatorita.

Luminita Anghel

Chiar daca apropierea fata de fiul ei David este mult prea mare, ei bine, acesta a fost infiat de catre vedeta atunci cand avea numai  2 anisori, in timpul mariajului cu Marcel Puscas, acum mai bine de 12 ani. In present, Luminita Anghel isi doreste s-o mai infieze pe Maria care se afla astazi sub grija vedetei, fiind asistenta maternala a acesteia.

Teo Trandafir

In 2004, Teo Trandafir a infiat-o pe Maia, o fetita de numai trei luni. In prezent, vedeta este fericita ca are alaturi acest copil minunat.

Ionel Ganea

Desi dorinta de a avea un copil s-a dovedit a fi un esec, Ionel Ganea si sotia sa Daniela au ales sa o adopte pe Ioana. Si cum minunile nu vin niciodata singure, la nici trei ani de la adoptie au reusit sa il aduca pe lume pe George, copilul biologic al cuplului.

Oana Sarbu

Oana Sarbu l-a ales pe Stelian – un copil parasit de catre parinti inca din primele clipe de viata. Cu toate ca nu este casatorita, Oana Sarbu are in prezent o relatie cu Robert Turcescu si cresc impreuna copilul adoptat.