Schimbarile din viata de mama

Schimbarile din viata de mama

0

Gandeste-te la o formula de calcul simpla. Adu-ti aminte cate ore te uitai si il contemplai pe iubitul tau platonic din liceu. Inmulteste aceasta cifra cu 100 si vei realiza ca rezulta suma orelor in care te vei uita neincetat la felul in care doarme cel mic. Ce inseamna viata de mama si cu ce te suprirnde ea, citeste mai departe.

Relatia cu mama-soacra se va schimba

Amestecul unui bebelus poate aduce niste schimbari pozitive in relatia cu soacra ta. Amandoua aveti ceva in comun: il considerati pe bebe superb! Te poate surprinde placut cu atitudinea apreciativa asupra stilului tau de a ingriji copilul si chiar daca nu este fanul tau cel mai mare, va invata sa fie mai retinuta pentru ca va stii ca tu esti cheia in relatia ei cu nepotul.

Pe de alta parte, daca tu si mama soacra ati fost mereu foarte apropiate, bebe poate aduce ceva tensiuni in relatia voastra. Te poate incarca cu sfaturi extra de care nu ai nevoie. Daca tu si partenerul tau veti trece prin conflicte din cauza noii pozitii de parinti, soacra poate fi de partea fiului sau. Incearca sa iti tii cumpatul, sa ai incredere in instinctele tale si relatia asa cum o stiai tu, poate supravietui.

O nou sens pentru cuvantul „vacanta”

Ei bine, viata de mama te va invata sa apreciezi momentele scurte de placere, asadar probabil ca vei compara curand, o vizita la salonul de infrumusetare si relaxare cu o vacanta in insulele exotice.

Bebe te va soca

Ei bine da, te va soca faptul ca un bebelus atat de mic poate tipa atat de tare!

Vei pierde si vei castiga prieteni

Vei deveni prietena cu persoane cu care nu te asteptai vreodata sa se intample asta. Viata de mama creaza uneori aliante ciudate. Vei intra intr-o discutie cu o mama din parc despre dificultatile in alaptare sau imposibilitatea de a te odihni noaptea – bursc veti deveni aliate pe viata! Insa exista si reversul medaliei: vor fi si prieteni care vor parasi corabia dupa ce vei deveni mama. Se poate intampla acest fapt si pentru ca nu veti mai avea asa de multe interese comune, dar si pentru ca nu vei mai avea energia necesara sa investesti intr-o relatie de lunga durata.

Dragul tau sot

Probabil ca partenerul tau te va irita de cel putin cateva ori pe zi. Insa dintr-o data il auzi cum te roaga sa te duci la somn pentru ca se ocupa el de tot. Parti rele, parti bune…

Viata sexuala: 0

Vei realiza cumva ca bebe va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru ca el sa ramana singurul copil, asigurandu-se ca tu nu vei mai avea efectiv cand sa faci sex, pentru ca iti solicita atentia non-stop.

Plictiseala?

La varsta de sase saptamani copilul tau va dormi aproape tot timpul si va manca foarte des si putin. La varsta de cinci luni s-ar putea sa inceapa sa doarma mai putin si sa se trezeasca tot mai des, pentru ca va vrea toata atentia ta. Surprizele nu au cum sa conteneasca sa apara in viata de parinte, asadar sa nu te gandesti ca te vei plictisi, cumva!

sursa foto: www.pinterest.com