Scoala de vara ” Micile vedete”2014, editia aII-a

Scoala de Vara Micile Vedete posScoala de vara “MICILE VEDETE” consta intr-o serie de ateliere zilnice, un program intensiv de initiere in lumea filmului si a televiziunii. Activitatile sunt structurate pe 5 zile, de luni pana vineri, fiecare zi avand desemnata o anumita tematica.

Copiii vor participa la diverse activitati special concepute pentru varsta lorjocuri de improvizatie recreative, individuale si de grup, menite sa le dezvolte creativitatea, imaginatia, concentrarea, atentia sau memoria.

In plus, sunt prevazute vizionari de filme pentru copii – atat scurtmetraje marca Micile Vedete, realizate cu si pentru copii, in care joaca absolventi ai Scolii Micile Vedete, cat si lungmetraje de animatie sau fictiune, romanesti sau straine (dublate in limba romana).

Atelierele se vor desfasura pe parcursul unei saptamani, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 12.00, atat in aer liber, cat si in sala de curs, la Centrul Cultural Metropolitan din bd Poligrafiei nr 4, in curtea sediului ADP de langa Casa Presei Libere, sector 1, Bucuresti.

Un copil se poate inscrie pentru un interval de o saptamana sau doua, sau poate fi inscris selectiv, doar intr-una sau mai multe zile.

Atelierele sunt structurate luand in considerare varsta copiilor, ei fiind impartiti in grupe cu varste intre 4 si 7 ani (pentru saptamanile 2 si 3) si respectiv 8-12 ani (pentru saptamanile 1 si 4).

 Inscrierile se pot face la nr de telefon 0726 487 723 sau 0740 568 132, sau la adresa scoala.micilevedete@gmail.com!

Va asteptam cu drag la SCOALA DE VARA “MICILE VEDETE”!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare