Simona Dragomir – cea mai noua surpriza in grila de vara a ITSY BITSY

Simona Dragomir_realizatoare Meditatii pentru parinti (2)Vara aceasta mamele si bucuria in familie sunt vedetele Radio ITSY BITSY, pe care il poti asculta chiar si pe plaja. Cu noua realizatoare a emisiunii „Meditatii pentru parinti”, cunoscuta Simona Dragomir (fosta Balanescu), cu premiile zilnice de la emisiunea „Mamma mia” si rasul sanatos alaturi de Itsy si de Bitsy, fiecare zi din aceasta vara va fi de vacanta. Noile programe ITSY BITSY aduc relaxare si informatii utile parintilor, chef de joaca si „prietenie pe vecie” copiilor, facand din radio alegerea preferata la orice ora din zi.

Pentru aceasta vacanta de vara ITSY BITSY FM a pregatit programe care sa aduca bucurie in familie, astfel incat prima parte a zilei este un companion al parintilor, iar seara este dedicata copiilor, distractiei si jocului in familie.” a declarat Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY.

Cea mai noua surpriza in programul ITSY BITSY este noua realizatoare a emisiunii „Meditatii pentru parinti”. Simona Dragomir (fosta Balanescu), mama a 2 copii si realizatoare TV de aproape 20 de ani, cunoscuta jurnalista de sanatate premiata la concursuri prestigioase, va impartasi ascultatorilor din experienta ei de parinte si va cauta zilnic alaturi de specialisti raspunsuri la numeroasele intrebari pe care inca le are. Ea se declara „cea mai fericita mama” si isi asteapta ascultatorii de luni pana vineri de la 16.00 si de la 22:00.

De altfel, toate mamele pot fi vedete premiate vara aceasta. La emisiunea „Mamma mia” realizata de Nouria Nouri si invitatul ei permanent Mario de Mezzo se celebreaza zilnic mamele „Mamma mia”. Orice ascultator poate propune o mama pe care o admira, pentru ca ea sa fie sarbatorita in direct la radio si chiar premiata. Inscrierile se pot face pe www.itsybitsy.ro.

“Radem in familie” seara de seara de la ora 17.00 la ora 19.00 cu Itsy si Bitsy, cei doi eroi extraterestri iubiti de copii si parinti. Vara aceasta ei va provoaca la un concurs in direct de ras la glume, amintiri amuzante, cantece si intamplari haioase din viata ascultatorilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare