Secretele masajului thailandez

Masajul thailandez este deseori asociat cu erotismul, însă realitatea este cu totul diferită. Tehnicile autentice ale aceste forme de masaj limitează cât de mult se poate contactul fizic și este practicat de către terapeuți care au în background ani de studiu în acest domeniu.

Și nu doar atât; spre deosebire de alte tipuri de terapii prin masaj, masajul Thai este singurul care se poate realiza chiar și fără ca pacientul să renunțe la haine.

Un alt secret al unui masaj reușit este că saloanele de profil mizează foarte mult pe atmosfera pe care o creează în timpul ședinței. Spațiile decorate în stil feng shui, parfumurile îmbietoare, precum și muzica relaxantă sunt doar câteva dintre elementele foarte importante în acest context.

Dacă ai de gând să îți faci o programare la salonul de masaj, trebuie să știi că masajul thailandez poate fi o procedură ușor dureroasă, având în vedere că tehnicile sale vor determina încheieturile sau alte părți ale corpului să trosnească.

De asemenea, e importantă șă afli că acest tip de masaj începe din zona tălpilor, acolo unde există numeroase puncte energetice. Mai apoi, terapeutul va continua cu masarea picioarelor, a coapselor, a spatelui, gâtului, mâinilor și, evident, a capului. De altfel, masarea scalpului este o parte importantă din ședința de masaj thailandez.

Citește mai multe aici!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare