Sedinta cu parintii

Sedinta cu parintii

sedinta cu parintii

sedinta-cu-parintii-13025

Picture 1 of 2

Sedinta cu parintii reprezinta cea mai buna modalitate de a cunoaste performantele scolare ale copilului tau. In cazul in care parintii participa activ la sedintele de la scoala acestia vor reusi sa indrepte greselile sau sa cunoasca felul in care copilul evolueaza la scoala.

Mai  inainte de a participa la sedintele organizate de scoala, parintii vor trebui sa poarte o discutie cu copilul lor, reusind astfel sa descifreze care sunt nemultumirile acestuia si unde anume are nelamuriri. In acest fel, parintii le vor putea dezbate eficient in cadrul sedintelor cu parintii organizate la scoala.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

ata cateva sfaturi practice privind derularea eficienta a sedintei cu parintii. In cazul in care copilul iti descrie o serie de probleme este indicat sa le notezi si sa le dezbati punctual in cadrul sedintelor cu parintii.

In cazul in care iti doresti sa fii o prezenta agreabila la scoala sau daca doresti sa faci o impresie buna este indicat sa nu intarzii fata de ora stabilita. In cazul in care vei intra in mijlocul sedintei atat diriginta clasei,cat si ceilalti parinti vor avea o impresie negativa despre comportamentul tau.

Chiar daca iti doresti sa dezbati mai multe lucruri pe  care le consideri necesare este bine sa tii cont si de opiniile celorlalti si de timpul acordat. In cazul in care nu este suficient timp este indicat sa faceti o selectie atenta si sa incercati sa dezbateti subiectele cele mai importante.

Daca profesorul care organizeaza sedinta cu parintii incearca sa transmita cate ceva important referitor la organizarea clasei este bine sa fiti atenti si sa incercati sa le notati punctual si chiar sa ajutati la indeplinirea tuturor proiectelor.

Foto: http://www.calificativ.ro / http://www.adevarul.ro

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu