Sexul te scapa de kilograme dupa nastere

Sexul te scapa de kilograme dupa nastere

0
cuplu (www.norvellmedia.com)

cuplu (www.norvellmedia.com)Imediat dupa nastere multe femei se simt coplesite de numarul de kilograme cu care au ramas. Cu toate acestea, in cazul in care nu te simti in stare sa tii o dieta si nici sa practici exercitiile fizice specialistii recomanda sexul, ca principalul exercitiu care te va ajuta sa scapi de kilograme.

Potrivit medicilor in timpul unui act sexual vei reusi sa slabesti intrucat vei arde suficiente calorii in viata ta romantica de noapte. De asemenea, statisticile arata ca femeile care isi petrec ziua intr-o sala de fitness slabesc cam tot atatea kilograme stand acasa, in dormitor si facand sex cu partenerul.

In aproape 30 de minute de sex vei reusi sa arzi aproape 250 de calorii, potrivit lui Kerry McCloskey, scriitoarea cartii „Dieta bazata pe sex”.

De asemenea, majoritatea vedetelor suple sunt de parere ca activitatea sexuala te ajuta sa scapi de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Kim Cattrall considera ca astfel de activitati au ajutat-o sa slabeasca. De asemenea, Mel B spune ca prin sex a reusit sa slebeasca dupa nastere.

Din punct de vedere medical, prin sex se reduce riscul de atacuri de cord si de imbolnavire cardiaca. Endorfinele eliberate de organism in timpul actului sexual stimuleaza celulele nervoase si previne aparitia cancerului si imbatranirea pielii.

Cum pierzi 200 de calorii:

  • in 48 de minute de menaj in casa;
  • in 128 de minute de prepararea alimentelor;
  • in 63 de minute la shopping;
  • in 58 de minute de mers cu metroul;
  • in 50 de minute de sarut.

 

Articole similare