Sfaturi şi trucuri de frumuseţe pentru un look de vedetă cu...

Sfaturi şi trucuri de frumuseţe pentru un look de vedetă cu Johnson's Baby Oil

0
Marilyn-Monroe

marilyn-monroe

Picture 1 of 1

Orice femeie visează să aibă pielea strălucitoare, fără imperfecţiuni şi tonifiată ca cea a vedetelor internaţionale, iar acesta nu este un vis imposibil!

Fie că îţi doreşti să ai pomeţii bine definiţi ai lui Audrey Hepburn sau un decolteu care să rivalizeze cu cel al lui Marilyn Monroe, JOHNSON’S® baby Oil îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta să obţii un aspect de invidiat şi o piele fină ca de bebeluş.

Pentru a obţine o frumuseţe iconică, JOHNSON’S® baby Oil îţi oferă sfaturi şi trucuri inspirate de unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii.

Decolteu atractiv

Pielea hidratată arată sănătoasă şi strălucitoare deoarece lumina se reflectă în ea. Pentru a obţine acest efect de  strălucire, toarnă câteva picături de ulei JOHNSON’S® baby pe un tampon de vată şi aplică peste decolteu, acordând o atenţie deosebită zonei claviculei. Lumina se va reflecta, iar  pielea ta va fi pusă în evidenţă, prevenind uscarea şi  aspectul neatractiv.

„Bomba blondă”, Marilyn Monroe, este întruchiparea strălucirii vintage de la Hollywood, renumită pentru silueta ei asemene unei clepsidre şi pentru decolteul care a captivat barbaţii din lumea întreagă. Influenţa ei poate fi văzută în stilul modernelor femei seducătoare precum Scarlet Johansson şi Christina Aguilera.

Picioare splendide

Pentru a avea picioare splendide foloseşte JOHNSON’S® baby Oil în fiecare zi, acordând o atenţie deosebită gambelor. Picioarele tale vor fi mai netede, gambele vor ascunde orice imperfecţiune şi vor părea mai lungi şi mai suple. Pentru un plus de sclipire adaugă puţină pudră strălucitoare şi maseaz-o în piele împreună cu uleiul.

Considerată drept una dintre imaginile emblematice ale filmului American, Raquel Welch este faimoasă pentru scenele în care îşi arată picioarele lungi şi suple într-un bikini din piele de animal în filmul „One Million Years B.C.”. În plus actriţa a fost desemnată „cea mai dorită femeie a anilor 1970” de către revista Playboy. Pentru a avea picioare ca cele ale lui Raquel foloseşte zilnic JOHNSON’S® baby Oil, acordând o atenţie deosebită zonelor uscate precum genunchii pentru a obţine un aspect de vedetă.

Pomeţi seducători

 

Pentru o strălucire naturală, tamponează câteva picături de ulei JOHNSON’S® baby deasupra pomeţilor, până deasupra colţului ochiului. Un alt loc bun pentru a aplica uleiul JOHNSON’S® baby Oil este sub sprâncene, din centru înspre exterior. Un strat fin aplicat aici va face ca ochii tăi să pară mai mari, iar sprâncenele tale mai arcuite.

Rolul ei în clasicul „Breakfast at Tiffany’s” a imortalizat-o pe Audrey Hepburn drept una dintre cele mai stilate femei ale tuturor timpurilor. Zâmbetul său perfect descoperea nişte pomeţi seducători şi a creat un look natural fermecător pe care femeile au încercat mereu să-l copieze.

O piele fabuloasă

Aplicat direct pe pielea umedă JOHNSON’S® baby Oil hidratează de până la 10 ori mai mult decât alte creme şi loţiuni aplicate pe pielea uscată. Acesta oferă pielii o strălucire unică şi fineţe în profunzime.

Meena Suvari spune că foloseşte JOHNSON’S® Baby Oil cu Aloe Vera după fiecare duş.

Relaxarea înseamnă frumuseţe

Ia-ţi timp să te răsfeţi cu JOHNSON’S® baby Bedtime Oil. Foloseşte-l în baie pentru o hidratare de excepţie şi un efect de calmare a pielii. Toarnă câteva picături în apa caldă şi priveşte cum se ridică vaporii, eliberând aroma NATURALCALMTM. Amestecul unic de arome îţi va relaxa mintea, corpul şi sufletul, în timp ce uleiul îţi va hidrata pielea.

„Am folosit multe loţiuni, dar aceasta este cea mai bună – îmi lasă pielea moale ca cea a bebeluşilor şi oferă mâinilor şi picioarelor o strălucire sexi”, spune Jamelia.

Foto: http://www.efemeride.ro