Solutie alternativa de incalzire a locuintei de la Daikin: singurul aparat de...

Solutie alternativa de incalzire a locuintei de la Daikin: singurul aparat de aer conditionat cu panou radiant

0

Nexura, aparatul de aer conditionat din portofoliul Daikin cu panou radiant de incalzire, poate fi o alternativa viabila de incalzire a locuintei, in special pentru casele de vacanta sau spatiile care nu sunt racordate la reteaua publica de gaze. Destinat atat racirii, cat si incalzirii locuintei, unitatea este singura de pe piata ce are incorporat un panou frontal din aluminiu care se incalzeste la fel ca un radiator conventional si elibereaza aer cald in incapere.

 Incalzire si racire intr-o singura unitate

Daikin NexuraNexura este unul dintre produsele de varf ale Daikin si combina functionalitatile de racire si incalzire intr-o singura unitate. Utilizeaza tehnologia de ultima generatie a pompelor de caldura, dar functia sa cea mai apreciata este una mascata: panoul frontal care se incalzeste asemenea unui radiator traditional si ofera senzatia confortabila de aer cald in intreaga incapere. Sistemul este extrem de eficient energetic, in timp ce livreaza conditii maxime de confort, temperatura stabila, aer purificat, design discret si utilizare usoara. Datorita debitului redus de aer, acesta modifica temperatura si calitatea aerului intr-o maniera placuta si silentioasa, ajungand pana la maxim 19 dB in modul de radiere si 22 dB in modul de racire.

Tehnologie eco

Nexura foloseste o sursa regenerabila de energie: aerul. Astfel, unitatea este mai eficienta energetic decat sistemele de incalzire pe baza de gaze si contribuie la protectia mediului, prin emisii reduse de CO2. In plus, tehnologia inverter dezvoltata de Daikin, pe care o foloseste, regleaza in mod continuu capacitatea de racire si incalzire pentru a o corela cu temperatura din camera. Acest lucru permite atingerea mai rapida a unei temperaturi solicitate in camera, precum si mentinerea stabila a acesteia, fapt ce genereaza un consum de energie cu pana la 30% mai scazut decat aparatele de aer conditionat conventionale.

Aer pur si proaspat

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan al Nexura purifica aerul. Acesta capteaza particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impuritatile organice, precum bacteriile si virusurile, si poate chiar sa descompuna mirosurile neplacute.

Design discret, pentru orice interior

Aspectul unitatii Nexura este unul functional si elegant, ea putand fi instalata in varianta incorporata, de perete sau de pardoseala cu un picior. Designul si linia suple se integreaza usor in interioarele contemporane.

Nexura poate fi utilizata intr-o aplicatie cu o singura camera, cu o singura unitate interioara conectata la o unitate exterioara, sau in aplicatii cu mai multe camere, alaturi de alte noua unitati interioare conectate la o singura unitate exterioara. Sistemul poate fi controlat din orice locatie prin intermediul unei aplicatii sau prin internet.