Somnul alături de nou-născuți

ergol relax 2Orice mamica incearca sa faca tot posibilul sa fie cat mai aproape de micuțul ei, sa-l protejeze și sa-l știe alaturi in orice moment pentru ca acesta este prea mic pentru a se putea descurca de unul singur. Perioada de odihna nu ar trebui sa faca excepție!

Deși este un subiect destul de controversat, exista studii, conform KidsHealth.org, care afirma faptul ca exista anumite beneficii atunci cand vorbim de somnul copiilor alaturi de parinți. Printre acestea, putem enumera urmatoarele:

  • Incurajeaza și mai ales ușureaza alaptarea in perioada nopții datorita apropierii dintre mamici și cei mici;
  • Ajuta mamicile sa iși sincronizeze mai eficient somnul cu nou-nascuții;
  • Ajuta copiii sa adoarma mai repede, mai ales in primele luni ale vieții cand aceștia se trezesc in toiul nopții;
  • Perioada somnului alaturi de cel mic ajuta la recuperarea și dezvoltarea legaturilor dintre parinți și nou-nascuți, in special daca aceștia lucreaza pe timpul zilei;

Bineințeles, atunci cand vorbim despre somnul parinților impreuna cu cei mici, trebuie sa acordam o atenție deosebita și produselor de dormit.

Pachetul Ergo Relax Memory, oferit de Green Future, conține o saltea, 2 perne și o pilota și reprezinta o alegere perfecta pentru parinții ce doresc o calitate sporita a produselor de dormit, dar și un preț economic, potrivit pentru orice buzunar. Produsele sunt hipoalergenice, durabile și tratate impotriva bacterilor și a acarienilor, așa ca sunt cea mai buna alegere atat pentru nou-nascuți, cat și pentru adulți.

http://www.green-future.ro/pachetul-ergo-relax-memory.html

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare