Un nou workshop bebelu – „Alimentatia corecta, copiii si obezitatea”

Un nou workshop bebelu – „Alimentatia corecta, copiii si obezitatea”

0

machetaPana nu demult expresiile “ gras si frumos”, cu referire la copil sau “cu obrajii rotofei” erau intruchiparea sanatatii copilului. Astazi stim mai multe despre organismul nostru si ce le face rau copiilor nostri. Si cu toate acestea numarul cazurilor de copii obezi in Europa este in crestere alarmanta in fiecare an.

Este extrem de important sa le formam copiilor nostri obiceiuri alimentare sanatoase inca de la o varsta frageda, deoarece in foarte multe cazuri copiii grasuti ajung la varsta adolescentei si apoi la varsta adulta sa fie supraponderali si sa aiba diverse probleme de sanatate.

Va asteptam la workshopul bebelu – „Alimentatia corecta, copiii si obezitatea” ca sa vorbim despre greselile parintilor si chiar ale bunicilor cand vine vorba despre alimentatia copiilor, sa vorbim despre un stil de viata sanatos din care sportul nu ar trebui sa lipseasca, despre diete sanatoase si despre cum slabesc copiii.

Va invitam miercuri, 2 iulie, ora 18, la Jubile Primaverii, Str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sect. 1, Bucuresti, ca sa interactionati cu specialistii nostri.

Diana Artene, dietetician si specialist in nutritie pediatrica, ne va vorbi despre cum slabesc copiii, dar si cat de important este sa respectam dorinta copiilor atunci cand refuza mancarea.

Mihai Dragomirantrenor specialist in fitness, Promotorul Fitness-ului in Romania  si creatorul conceptului Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept va fi alaturi de noi ca sa ne vorbeasca despre importanta sportului in viata copiilor.

Toti participantii inscrisi vor avea parte de cadouri surpriza din partea sponsorilor. In plus aveti posibilitatea sa participati la tombola bebelu.ro unde va asteapta premii consistente.

Participarea este gratuita, dar bebelu.ro isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi, completarea formularului de mai jos este obligatorie.

[customcontact form=71]