Sunt mamica?

Sunt mamica?

0
gravida insarcinata (http://api.ning.com)

gravida insarcinata (http://api.ning.com)Va aflati in asteptarea unui bebelus? Primele semne par sa isi faca aparitia? Greturi, varsaturi, dureri de cap, stare de irascibilitate, tendinta de a urina mai des, toate sunt primele semne care va vor pune pe ganduri intr-adevar. Tocmai de aceea, indicatia specialistilor este sa efectuati in cel mai scurt timp un test de sarcina pentru clarificarea situatiei.

Daca testul va indica o singura liniuta inseamna ca trebuie sa mai incercati sa deveniti mamica, inca nu ati reusit. Daca insa testul indica doua liniute probabilitatea de a fi insarcinata este destul de ridicata, peste 90%. Cu toate acestea, exista si situatia destul de rar intalnita, aceea in care culoarea celei de-a doua liniute este mai slaba ca intensitate. In acest caz, probabil veti fi nevoita sa repetati testarea intrucat nu a fost corect realizat. In cazul in care veti interpreta testul ca fiind pozitiv, siguranta de a fi insarcinata este destul de mica.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru a avea un control mai ridicat se va recomanda efectuarea unui noi test de sarcina, in perioada imediat urmatoare. Asa ca, mai asteptati circa 3 zile si repetati procedura. Inainte de efectuare fiti sigura ca sunteti in perioada de doua saptamani de dupa ovulatie.

Chiar daca greturile, varsaturile, lipsa menstruatiei, starea de somn, pofta de mancare, oboseala sunt firesti si identifica in cea mai mare parte simptomatologia unei sarcini, exista si situatia in care acestea isi pot face aparitia fara a avea vreo legatura cu aceasta, fiind rezultatul unor alte afectiuni.

Imediat dupa efectuarea testarii se va recomanda efectuarea unui consult de specialitate pentru a avea o imagine mai clara asupra probabilitatii aparitiei sarcinii. Un examen mai concludent poate fi considerat cel de natura ecografica, cu sonda endovaginala, ce poate fi realizat abia dupa 4 saptamani de la data perioadei ovulatorii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu