Simptomele sarcinii pe care le puteți avea înainte de întrzierea menstruației

De la greață la crampe. Analizăm în cele ce urmează probabilitatea unor simptome precoce ale sarcinii înainte de o menstruație întârziată.

Există o „zonă gri” după implantarea unui ovul fertilizat și înainte ca organismul să înceapă să o alerteze pe femeie că este însărcinată

Abia atunci când un ou fertilizat se atașează de peretele uterin, corpul poate începe chiar să intensifice modificările hormonale care împiedică modificările simptomatice.

În medie, o femeie în vârstă fertilă va ovula între ziua 10 și ziua 14 a ciclului ei, iar implantarea în peretele uterin are loc de obicei la șase până la 12 zile după concepție. Asta înseamnă că o femeie care a conceput recent poate să nu vadă primul semn al sarcinii până la 26 de zile după ultima menstră.

Foarte probabil

Greață – la 25% dintre femei greața este primul lor indicator al sarcinii înainte de o menstruație pierdută.

Probabil

Modificări ale sânilor – 17% dintre femei observă mai întâi o modificare a sânilor. Modificările sânilor sunt în general unul dintre primele semne ale sarcinii. Sânii dvs. se pot simți blând sau puteți observa o diferență în dimensiunea sau culoarea mamelonului.

Posibil

Sângerări de implantare – 3% dintre femei au raportat sângerări de implantare ca prim simptom al sarcinii.

Improbabil

Schimbări de dispoziție. Pot fi un simptom precoce al sarcinii pe care multe femei îl experimentează în primele șase săptămâni. Este mai probabil să observați o menstruație întârziată înainte de aceasta.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare