Surprizele Disney Channel

Surprizele Disney Channel

0
mickey mouse

mickey mouseAtunci cand vremea rece ne pastreaza tot mai mult in interiorul casei, Disney Channel a pregatit o multime de lansari de exceptie in luna noiembrie:

“CE VIATA MINUNATA PE PUNTE” SEZONUL DOI – Urca la bord pentru premiera sezonului doi al serialului “Ce viata minunata pe punte”, de sambata, 19 noiembrie la 16:30.
Zack si Cody Martin sunt imbarcati pe SS Tipton, un vapor de lux detinut de tatal lui London. Nava strabate lumea avand la bord turisti si studenti de la Liceul Sapte Mari, scoala despre care tatal lui London crede ca-i va transforma fiica intr-o eleva mai silitoare. Cat timp sunt in larg, Zack si Cody sunt mereu pusi pe nazdravanii, iar London invata sa traiasca o viata lipsita de grandoare, fiind fortata sa imparta cu provinciala Bailey o camera mult prea mica.

Alatura-te lui Zack si Cody  in fiecare sambata a lunii noiembrie la 16:30 pana duminica, 26 noiembrie pentru cele mai noi episoade din “Ce viata minunata pe punte”!


FINALA “FRIENDS FOR CHANGE”  – Dupa o luna palpitanta de jocuri si intreceri afla ce echipa a castigat finala “Friends For Change”.
Prietenii Schimbarii de la Disney: Proiectul Verde este o initiativa complexa care ii ajute pe copii sa ajute planeta. Prin acest program, copiii invata metode practice pentru a salva mediul, de a-si implica prietenii si de a monitoriza impactul colectiv, avand ocazia sa ajute Disney sa distribuie 1 milion de dolari in donatii catre diferite organizatii ecologiste de-a lungul unui an intreg.

Nu pierde aceasta finala palpitanta: “Friends for Change” la ora 17:30, duminica 20 noiembrie, redifuzata la ora 20:30!

Iar pentru cei mai mici dintre telespectatori, Disney Channel aduce  “SA RADEM CU MICKEY” SERIA A DOUA.
“Sa radem cu Mickey” se intoarce! Disney Channel are onoarea sa va prezinte o colectie fantastica in care este inclus si Magicianul Mickey!
O noua serie de episoade scurte “Sa radem cu Mickey” se lanseaza la Disney Channel de sambata, 19 noiembrie la 08:20.
“Sa radem cu Mickey” este o serie de episoade scurte clasice, in care Mickey, Donald, Goofy si prietenii lor vor reusi garantat sa va incalzeasca inimile!
Disney Channel are o serie nou nouta cu personajele tale preferate, asa ca fii sigur ca-ti faci timp sa le urmaresti sambata, 19 noiembrie!
Distreaza-te la premiera “Sa radem cu Mickey” de luni, 14 noiembrie, la 08:20. “Sa radem cu Mickey” se va difuza de luni pana duminica la orele 08:20, 09:30, 12:50, 18:00, 20:20, 22:20 si 23:50.