Tabelul chinezesc – o metoda de depistare a sexului viitorului tau copil

Tabelul chinezesc – o metoda de depistare a sexului viitorului tau copil

0

gravidaTabelul chinezesc este unul dintre cele mai cunoscute si mai vechi metode de depistare a sexului copilului inca de dinainte de a se naste.

Orice cuplu are anumite dorinte atunci cand vine vorba de sexul viitorului lor copil. Unii recurg la tabelul chinezesc inca din momentul preconceptiei pentru a determina cat mai probabil sexul copilului lor.

Potrivit specialistilor, tabelul chinezesc nu este decat una dintre inventiile populare, fiind una dintre legendele care au ajuns sa fie cunoscute la nivelul intregului glob pamantesc.

Tabelul chinezesc a fost gasit in urma cu mai bine de 700 de ani intr-unul dintre mormintele familiei regale chinezesti.

Interpretarea tabelului este foarte simpla – s-au luat in calcul doar varsta mamei  si luna conceperii bebelusului. Asadar, poti afla destul de usor, fara a te folosi de alte simboluri, care va fi sexul copilului tau inca din perioada preconceptiei sau imediat dupa ce l-ai conceput.

Pentru a afla sexul copilului va trebui sa urmaresti linia de intersectie corespunzatoare varstei mamei cu aceea a lunii de concepere. Punctul celor doua linii are un anumit simbol – masculin sau feminin.

Interpretarea tabelului chinezesc se poate face prin cunoasterea cu exactitate a lunii de concepere a bebelusului.

tabel