Televizorul determina autismul la copii

Televizorul determina autismul la copii

0
copil autist (www.tsa.medability.ro)

copil autist (www.tsa.medability.ro)Potrivit cercetatorilor americani autismul la copii poate fi determinat de o expunere indelungata a copiilor in fata televizorului.

O asemenea descoperire a avut la baza datele furnizate de Biroul National de Statistic din S.U.A. din care reiesea ca in statele in care vremea era ploioasa existau mai multi copii care sufereau de autism. In acest mod s-a putut face legatura intre vremea neprielnica si determinarea problemelor de autism la copii. Expertii sunt de parere ca atunci cand afara ploua copiii raman in casa si isi gasesc ca unica preocupare privitul la televizor.

De aceea, pentru a preintampina astfel de probleme este indicat sa incercati sa va tineti copiii cat mai departe de televizor intrucat informatia vizuala provenita de la televizor poate determina anumite leziuni cerebrale.

In statele cu vreme calduroasa autismul nu este atata de prezent la copiii cu varsta de pana la trei anisori intrucat acestia prefera sa ia contact direct cu mediul de afara.

Cu toate acestea, astfel de pareri par a fi contrazise de o alta categorie de cercetatori. Potrivit acestora, autismul la copii este determinat de un mediu poluant sau umed. Cu siguranta, un astfel de mediu nu este intotdeauna cel mai bun factor de sanatate, putand determina afectiuni destul de grave, mai ales la copii.

Copilul autist se poate imbolnavi de aceasta boala pana la varsta de trei anisori. Simptomele unei astfel de boli sunt destul de greu de depasit. Autismul la copii nu poate fi tratat, transformandu-i in niste fiinte total indiferente de ceea ce li se intampla in mediul exterior, apropiate de obiecte si destul de departe de orice afectiune umana.