Telina, leguma ajutatoare pentru combaterea infertilitatii

Telina, leguma ajutatoare pentru combaterea infertilitatii

Ţelina-aliment-şi-medicament

impotenta-tratata-cu-plante-434x326

Picture 1 of 2

Tratarea infertilitatii se poate face destul de usor cu ajutorul tratamentelor naturiste. Telina face parte dintre cele mai populare plante pentru acest gen de terapii avand un rol crescut in stimularea actului sexual.

Fie ca este consumata in stare lichida sub forma de suc, fie prezenta sa in salate proprietatile telinei sunt unele destul de cunoscute de catre medici si chiar recomandate de catre acestia. Tocmai de aceea, prin prezenta calciului, magneziului, potasului, zincului, fosforului aceasta planta poate trata impotenta.

Tot telina reprezinta un tratament naturist ajutator in reglarea nivelului hormonal in cazul ambilor partenei dornici sa aiba un copil. Dismenoreea, menopauza pot fi preintampinate cu ajutorul unui consum regulat de telina.

Asa cum aminteam, telina poate fi preparata in salate sau sub forma de suc care poate fi consumat impreuna cu putina miere sau scortisoara in asa fel gustul sau sa poata fi primit mai cu usurinta de catre organism.

De asemenea, telina se poate prepara sub forma unei tincturi in care radacina aceasta sa se dea pe razatoare. Peste telina rasa se adauga alcool pur, lasand-o la macerat timp de 10 zile. Se consuma mai apoi circa 4 ml de 4 ori pe zi intr-o cana de apa.

Foto: http://1.bp.blogspot.com / http://admin.ziarulring.com

 

Articole similare