Bijuteria cu ametist

Bijuteria cu ametist

0
AMETIST

ametist3

Picture 1 of 2

Fiecare bijuterie reprezinta un element plin de semnificatie in viata oricarei femei. Tocmai de aceea, atunci cand te gandesti sa ii daruiesti persoanei iubite un cadou este indicat sa ii oferi o bijuterie cu ametist, una dintre cele mai valoroase pietre si plina de simboluri ascunse.

Ametistul poate varia destul de mult din punct de vedere coloristic, fiind regasit in stare pura de la culori rosiatice si pana la violet. Din punct de vedere astral se spune ca ametistul este piatra preferata a sagetatorilor, pestolor, varsatorilor, fecioarelor si capricornilor.

Proprietatile sale terapeutice sunt destul de insemnate, fiind cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Cu ajutorul sau poate fi combatuta starea de stres, oferind in acelasi timp o pace sufleteasca greu de strapuns.

Cu toate ca ametistul este o piatra pretioasa descoperita din cele mai vechi timpuri, in realitate valoarea lui a reusit sa fie pusa la rang de pretuire abia in secolul XX, in Uruguay sau Brazilia. Ametistul este in realitate o forma destul de rara de cuart, fiind asemanat cu un adevarat safir de culoare violeta.

De-a lungul timpului s-a constatat ca ametistul a reusit sa trateze anemia, sa combata stresul, sa trateze hipotensiunea, afectiunile hepatice, combaterea starilor de insomnie, dependenta de droguri. In plus proprietatile sale sunt de-a dreptul uluitoare, alungand cosmarurile de peste noapte.

Foto: http://www.silvero.ro / http://1.bp.blogspot.com

Articole similare