Tenul cu probleme determina depresia la femei

Tenul cu probleme determina depresia la femei

0
ten

ingrijirea-tenului-pe-grupe-de-varsta

Picture 1 of 2

Orice femeie isi doreste sa aiba un ten perfect, fara impuritati.  Cu toate acestea, 75% dintre femeile cu probleme ale tenului se confrunta cu depresie. Mentinerea unui ten sanatos si bine ingrijit reprezinta un aspect care concura la gradul de sanatate al organismului.

Potrivit studiilor, mai mult de 75% dintre persoanele cu un ten mai putin perfect prezinta probleme de depresie si anxietate. De aceea, medicii ne recomanda sa urmarim cu mare rigurozitate semnele tenului si sa incercam sa il mentinem cat mai sanatos. In acest mod, vom reusi sa scapam de depresie, dar si de alte afectiuni grave ale organismului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru a mentine un ten sanatos si astfel sa tii la distanta problemele de sanatate si depresia este de preferat sa urmaresti doua sfaturi importante:

  1. Ai in vedere calitatea produselor de ingrijire – chiar daca iti face cu ochiul o anumita crema hidratanta vazuta in reclamele tv este indicat sa folosesti produse dermatocosmetice care nu contin parabeni. De asemenea, argila si apa termala reprezinta alte doua solutii eficiente de curatenie a tenului;
  2. Cu toate ca multe femei sunt preocupate doar de repararea zonelor cu probleme ale tenului, in realitate ingrijirea acestuia se va face pe o durata nedeterminata in asa fel incat sanatatea tenului sa fie mentinuta pentru o perioada cat mai lunga.

Foto: http://tb.ziareromania.ro/ http://www.cibosteca.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu