Transylvania College – sustine elevii cu rezultate academice exceptionale

banner on line.Transylvania College are onoarea de a va invita sa fiti alaturi de noi la cea de-a 14-a editie a principalului eveniment de strangere de fonduri al anului, Balul Anual,  care va avea loc sambata, 15 noiembrie, incepand cu ora 18:00, in sala de evenimente Transylvania FORUM din cadrul campusului nostru.
Ca in fiecare an, balul este dedicat sustinerii elevilor cu rezultate academice exceptionale, care provin din familii defavorizate si care beneficiaza de bursa de studiu la Transylvania College. Astfel, fondurile stranse din vanzarea biletelor si din contributia sponsorilor vor fi utilizate pentru a sustine costurile de scolarizare ale elevilor bursieri.
Tema balului din acest an este Venetian Glamour, codul vestimentar este ţinuta de bal (black tie), in rosu si negru.
Caracteristici
Biletele pentru Transylvania College Charity Ball sunt limitate, de aceea recomandam rezervarea lor din timp. Pretul biletelor este 350 RON si fiecare bilet achizitionat reprezinta o contributie pentru programul de burse si ajutor financiar.
Oferta “Early Bird”: beneficiati de un pret special de 300 RON la achizitionarea biletului pana in data de 01 noiembrie.

Read more at http://shop.transylvania-college.ro/ro/products/bilete-transylvania-college-charity-ball-127.html#zK7LKgtJPKBlj6Gm.99

https://www.facebook.com/events/745223615556741/

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare