Cori Gramescu prezinta: Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare

cori 2Vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Eşti invitata noastra la LadyFIT. Acum poti opta pentru Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare. Alege sa te antrenezi aşa cum ai nevoie!

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutritionist, a conceput in premiera pentru piata de sport din Romania, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor incepatoare.

Programul este special conceput pentru doamnele incepatoare care, din motive de timp şi program incarcat la birou sau acasa, nu pot respecta programul strict al unei sali. Astfel programul Your Personal Best a fost gandit şi conceput pentru femeia activa şi va fi personalizat in functie de obiectivele, preferintele, nevoile şi programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sala ( cu acces nelimitat); o şedinta de consiliere cu Cori Gramescu; un seminar /luna cu retete de gatit plus idei de mese in oraş; program personalizat de antrenament progresiv şi monitorizare zilnica a dietei.

Inscrierile se fac la LadyFIT Gym pana pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preturile incep de la: 500 lei pentru o luna de zile; 950 lei pentru doua luni; 1200 lei pentru trei luni şi 2100 lei pentru şase luni.

“ In cei noua ani in care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am inteles cateva lucruri esentiale pentru succesul unui program de transformare corporala: programul trebuie sa fie realist şi eficient, adaptabil şi accesibil şi sa ofere atat un cadru pentru schimbare cat şi o progresie motivanta in timp. Dupa mii de cliente pe care le-am antrenat şi consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activa şi ocupata, femeia care jongleaza eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori şi care simte acut nevoia de a incepe sa faca mişcare şi de a-şi imbunatati alimentatia, dar nu a gasit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient şi realist, sustenabil in timp, eficient din punctul de vedere al costurilor şi cu rezultate excelente, care se mentin in timp”, declara Cori Gramescu – owner LadyFIT Gym.

Ce inseamna o luna Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficienta personala. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” in care vei invata retete sanatoase, solutii eficiente pentru zilele in care nu reuşeşti sa te organizezi cu mancarea, inveti despre cum sa iti setezi obiectivele şi mai ales sa le atingi, cum sa iti organizezi atat activitatea sportiva cat şi activitatea la birou şi programul casnic in mod eficient şi fara prea mare bataie de cap, in aşa fel incat la sfarşitul fiecarei luni sa simti ca ai facut ceva cu adevarat pozitiv pentru tine şi ca ti-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o şedinta de analiza a stilului de viata, a preferintelor şi abilitatilor alimentare, in urma careia vei primi o dieta cu adevarat personalizata in functie de obiectivele, preferintele şi resursele tale in alimentatie. Personal Diet inseamna monitorizare zilnica a dietei tale şi posibilitatea de a primi sfaturi in timp real cu privire la alimentatia ta, la telefon. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori şi ar costa doar el, 400 de lei pe luna.

Personal Training System inseamna conceperea unui program de antrenament pornind de la abilitatile individuale şi timpul disponibil, antrenament care sa iti permita accesul la programe de exercitii in functie de programul tau de lucru şi ritmul propriu, in aşa fel incat sa fie complet personalizat şi adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie sa faca efort sa ajunga la o anumita ora la sala, ci vei gasi la sala oricand vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System inseamna antrenamente variate, eficiente, supravegheate de catre un profesionist şi mai ales adaptate programului TAU de lucru. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Pe data de 3 noiembrie, in cadrul salii LadyFIT- first gym for delicate women, incepand cu ora 20:00, Cori Gramescu te invita la prima intalnire dedicata programului Your Personal Best. In cadrul acestei intalniri, Cori va oferi informatii despre program, doamnelor şi domnişoarelor care şi-au achizitionat abonamente. Atentie, locurile sunt limitate!

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pe langa sfaturile pretioase de nutritie, Cori Gramescu te aşteapta la unele dintre cele mai diverse şi solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.

Tot in cadrul LadyFIT, poti opta şi pentru masaj corporal, şedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.

Pentru inscrieri la programul Personal Best, va rugam sa sunati la receptia salii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau sa accesati site-ul www.ladyfit.ro.

Despre Cori Gramescu
Cori Gramescu este antreprenor de la varsta de 20 de ani, trainer de Pilates de la 21 de ani, designer de programe de antrenament de la 25 de ani, nutritionist de la 29 de ani . De doi ani studiaza medicina in cadrul UMF Carol Davila Bucureşti şi in 2014 a inceput un MBA la Maastricht School of Management. De-a lungul timpului a coordonat antrenamentul in diferite momente de viata pentru mai multe persoane publice din Romania, printre care se numara Simona Patruleasa, Roxana Ionescu, Minodora, Raluca Lazarut, Mirela Boureanu Vaida, Dragoş Bucurenci şi a realizat diverse materiale despre sport alaturi de Lavinia Parva, Laura Cosoi şi Dana Rogoz. In 2013, Cori Gramescu a obtinut Certificare ca nutritionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la inceputul carierei şi pana in prezent, Cori Gramescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate varstele, de la 8 la 86 de ani.

Din 2005 a urmat mai multe sesiuni de training sub indrumarea unor nume mari din fitnessul mondial, astfel ca in 2006 a urmat cursuri de Pilates prin metoda Moirei Merrithew in Toronto, Canada. In 2010 a participat la mai multe sesiuni de training cu Viveca Jensen in metoda Piloxing la Stockholm. In 2011 a participat la un training cu Shellie Blanks Cimarosti şi Billy Blanks ( in SUA şi Germania ) şi a primit certificare TaeBo obtinuta prin examen in Nashville. In 2011 şi 2012 a facut traininguri TaeBo cu Rebecca Barthel (master trainer IFAA) in Darmstadt, Germania. Tot in 2012 a urmat un training cu Barbara Morini şi a obtinut certificare in Cardiolates , a urmat o formare şi certificare sub indrumarea lui Rudy Alexander in metoda SpideRAP la Rimini şi Bucureşti, iar in 2013 a mers la o sesiune exclusiva de pregatire cu Michael King şi Malcom Muirhead la Barcelona.

In 2011 a absolvit Erisma – Leadership Creativ in cadrul programului Erudio, in 2012 a inceput cursurile la UMF Carol Davila, iar in 2013 a incheiat formarea ca nutritionist prin examen sustinut cu reprezentanti din Ministerul Educatiei Nationale şi a facut un curs de formare PCM Process Communication Model sustinut de Dragoş Bucurenci. In 2012 a organizat şi sustinut prima sesiune de pregatire şi certificare in metoda Ultimate Pilates by Cori Gramescu (trademark OSIM), level 1 la Bucureşti, la care au participat instructori din Cluj şi Bucureşti şi in 2013 – Curs de certificare level 1 şi 2 in metoda Ultimate Pilates by Cori Gramescu la Bucureşti, cu instructori din Cluj, Lugoj, Caraş Severin, Drobeta Turnu Severin, Slatina şi Bucureşti, iar in 2014 a urmat a treia generatie de instructori formati in metoda Ultimate Pilates.
Despre LadyFIT GYM
LadyFIT –first Gym for delicate women este prima sala conceputa şi operata exclusiv de catre femei din Bucureşti. Toate cele 40 de antrenamente diferite disponibile in programul salii sunt concepute pornind de la un obiectiv estetic de feminitate sportiva, astfel ca prin cele 80 de ore de antrenament pe care le opereaza saptamanal ofera o solutie eficienta şi comoda doamnelor care doresc sa faca sport, indiferent de nivelul individual de rezistenta ori de obiectivul de antrenament asumat. Sala LadyFIT ofera antrenamente ghidate de antrenoare, consultanta personalizata in antrenament şi nutritiv cu Cori Gramescu, masaj şi tratamente corporale in zona de terapii wellness.
 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare