Tratamentele pentru infrumusetare pe baza de laser determina arsuri la nivelul pielii

Tratamentele pentru infrumusetare pe baza de laser determina arsuri la nivelul pielii

0
tratament cosmetic cu laser (www.esteticasibiu.com)

tratament cosmetic cu laser (www.esteticasibiu.com)O jurnalista din Marea Britanie si-a propus sa faca un reportaj despre o procedura revolutionara de infrumusetare. Terapia se numeste IPLT (intense pulsed light treatment) si este folosita pentru a netezi pielea.

Charlotte Cripps a mers la un spa pregatita pentru o zi de rasfat. Cu toate acestea, in timpul procedurii, cand tehnicianul ii trecea laserul deasupra pielii pieptului si a fetei, femeia a simtit o durere sfasietoare.

Dupa ce s-a terminat tratamentul, m-am dus direct acasa. Am ajuns in douazeci de minute. Cand m-am uitat in oglinda, am tipat. Pieptul meu era acoperit cu arsuri rosii care aratau ca semnele de marcare a animalelor”, a marturisit femeia, citata de DailyMail.

Charlotte a declarat ca nu era in stare sa faca nimic pentru ca durerea era groaznica.

Nu ma puteam acoperi cu o patura, nu puteam sa ma imbrac, nu puteam sa-mi ating pielea arsa. Mi se facea greata de la durere“, a recunoscut Charlotte.

Jurnalista a urmat tratamente dermatologice cateva luni bune dupa incident si a primit despagubiri in valoare de cateva zeci de mii de lire sterline de la patronii spa-ului, relateaza modista.ro.

Trebuie sa facem ceva pentru ca aceste proceduri sa fie interzise in cadrul spa-urilor. Ele vor fi efectuate numai de medici licentiati, supravegheati de un tehnician competent” sustine Charlotte.

In Marea Britanie se fac anual un milion jumatate de operatii plastice. O parte din acestea se efectueaza in pauza de masa, sau la petreceri.

Articole similare