Pregatirile de Craciun si femeia insarcinata

Pregatirile de Craciun si femeia insarcinata

brad de Craciun (www.totulpentrufemei.ro)

brad de Craciun (www.totulpentrufemei.ro)Nu mai este foarte mult timp si se apropie Craciunul. Cu toate acestea, pregatirile de dinainte de Sarbatori devin din ce in ce mai stresante pentru femeia insarcinata.

De aici si pana la riscul de preeclampsie sau pierderea sarcinii nu mai este decat un mic pas facut din neatentie. De aceea, nu uita de tine si de bebelusul din burtica si incearca sa efectuezi aceste pregatiri in limita prioritatilor, fara a te stresa prea tare si fara a pune sanatatea copilului in pericol.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De aceea, medicii le recomanda femeilor insarcinate sa fie destul de prudente si sa nu incerce sa isi depaseasca limitele asa cum o faceau inainte de sarcina intrucat riscurile sunt destul de mari. Fie ca sunt in perioada de curatenie, prepararea mancarii sau la cumparaturi este indicat sa ai mereu pe cineva prin preajma care sa te ajute si pe care te poti baza in cazul in care iti este rau.

Asadar, ajutorul celor din jur va trebui sa vina neconditionat in aceasta perioada intrucat femeile insarcinate nu mai sunt atat de puternice ca alta data, tinand cont mai ales de schimbarile hormonale prin care a trecut organismul lor in tot acest timp.

Cu toate ca stresul este destul de mare, medicii sfatuiesc femeile insarcinate sa priveasca totul cu mult calm si optimism, Craciunul fiind o modalitate de relaxare si de bucurie pe care pana si cel mic, din burtica, va trebui sa o simta si sa se bucure de ea.

In cazul in care te simti mult prea obosita sa faci anumite pregatiri in casa de Craciun, cere ajutorul mamei, partenerului sau unei prietene. In tot acest timp, te poti bucura prin magazine, cumparand pentru cei dragi cate un cadou potrivit.
Fara comentarii

Lasa un comentariu